Nominaties & Awards

MKB Innovatie top 100 (2018)

MyCademy behoort tot 5 meest innovatieve bedrijven

In samenwerking met De Financiële Telegraaf maakte de Kamer van Koophandel de definitieve ranglijst bekend van 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland. De lijst werd onder andere beoordeeld wordt op de impact voor de branche & samenleving, originaliteit en groeipotentie.

Hoewel wij ons niet alleen op IT richten zijn wij trots te melden dat wij van alle ICT bedrijven in Nederland op een prachtige 5e plek zijn geëindigd. Voor ons is dit wederom een bevestiging dat wij op de goede weg zijn en onze aanpak en visie door steeds meer bedrijven en organisaties wordt opgepikt.

Bekijk persbericht

MyCademy is uitgeroepen tot Challenger50

Begin november (2017) is MyCademy uitgeroepen tot Challenger50. Op de lijst staan de vijftig meest uitdagende, innovatieve bedrijven van Nederland volgens Sprout. Challenger50 ondernemers zijn vernieuwend, trekken zich niets aan van hoe dingen ‘horen’, nemen risico’s voor lief en slagen erin marktaandeel af te peuteren van de gevestigde orde.

Meer over Challenger50

MyCademy behoort tot de top 5 meest innovatieve ICT-opleiders van het jaar

De Computable Awards worden jaarlijks toegekend aan toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable. We zijn erg trots op het feit dat we volgens de jury van de Computable Awards tot de top 5 innovatieve ICT-opleiders van Nederland behoren.

Meer over Computable Awards