Nominaties & awards

MyCademy is uitgeroepen tot Challenger50

Begin november (2017) is MyCademy uitgeroepen tot Challenger50. Op de lijst staan de vijftig meest uitdagende, innovatieve bedrijven van Nederland volgens Sprout. Challenger50 ondernemers zijn vernieuwend, trekken zich niets aan van hoe dingen ‘horen’, nemen risico’s voor lief en slagen erin marktaandeel af te peuteren van de gevestigde orde.

Meer over Challenger50

MyCademy behoort tot de top 5 meest innovatieve ICT-opleiders van het jaar

Afgelopen dinsdagavond (31 oktober 2017) was het zo ver. De langverwachte Computable Awards uitreiking in de Jaarbeurs. Het was een gezellige, spannende avond die we samen met een aantal van onze goede klanten (SDU, Conclusion en Uniserver) doorbrachten. Alhoewel we niet gewonnen hebben, zijn we toch erg trots op het feit dat we volgens de jury van de Computable Awards tot de top 5 innovatieve ICT-opleiders van Nederland behoren. Een top 5 met gerenommeerde namen als de Open Universiteit; de uiteindelijke winnaar.

De Computable Awards worden jaarlijks toegekend aan toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable.

Meer over Computable Awards