MyCademy genomineerd voor Computable awards 2017

MyCademy is genomineerd voor de Computable Awards in de categorie ICT-opleider van het jaar.

De Computable Awards 2017 worden op dinsdag 31 oktober voor de twaalfde keer toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable.

Stem op ons!
MyCademy-directeur Patrick Kieviet: “Wij zijn vereerd met de nominatie. MyCademy is actief in een competitieve markt met veel gerenommeerde partijen en we zijn blij dat ons concept erkend wordt als effectief en vernieuwend. In de huidige tijd beseft vrijwel elk bedrijf dat IT-kennisontwikkeling cruciaal is voor het succes van de organisatie.” 

Dat blijkt ook uit het benchmarkonderzoek van MyCademy over IT-kennisontwikkeling, dat op 26 juni is verschenen. Tegelijkertijd investeren bedrijven weinig in (online) learning tools en is het jaarbudget per medewerker beperkt. Slechts 7% van de bedrijven geeft aan continu leren te faciliteren, terwijl 95% zegt aan continue kennisontwikkeling te doen. Hier valt dus nog een wereld te winnen.”