E-Learning Market Place

De E-learning Marketplace van MyCademy

Uniek in Nederland

Onze E-learning Market Place is uniek in Nederland (en daarbuiten) en kenmerkt zich door een zeer groot aanbod e-learning van ‘world leading’ aanbieders, direct beschikbaar en vanuit ons LMS te starten.

Deze online market place is uniek omdat het een extreem groot aanbod is, diverse e-learning leervormen zoals video’s, proefexamens, virtuele labs, luisterboeken etc. Zo wordt een hele organisatie voorzien van de juiste kennisbehoefte.

Ook is de inhoud van onze Market Place door ons met zorg samengesteld en is deze content ontwikkelt door de beste leveranciers van online trainingen. Dit zorgt ervoor dat je de keuze hebt uit de beste kwaliteit e-learning zonder dat je hiervoor leveranciers hoeft te contracteren en hun aanbod hoeft te onderhouden in je LMS.

Uitgebreid aanbod

1000+ e-learnings & 7000+ uur lesstof

In onze e-learning market place heb je de keuze uit meer dan duizend e-learnings die ook nog eens door ons zijn gecontroleerd op kwaliteit. Het is dus niet zoals bij veel online aanbieders een verzamelbak aan willekeurige online trainingen, maar met zorg uitgekozen kwalitatief goede e-learnings.

Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld trainingen op het vlak van Management & Leiderschap, ICT, Persoonlijke Vaardigheden, Office Gebruik, Marketing, Project Management en meer. Voor een volledig overzicht van het aanbod aan e-learning in deze market place kan je contact met ons opnemen.

Meer informatie aanvragen

Veel e-learning leervormen

Omdat wij geloven dat alleen een video bekijken vaak niet genoeg is om digitale kennis optimaal tot je te nemen, bieden wij diverse leervormen aan zoals:

 • Video’s
 • Virtuele labs
 • Interactiviteit / Rollenspellen
 • Proefexamens
 • Microlearnings
 • Luisterboeken
 • E-books
 • Live Virtuele Bootcamps

Het mooie is dat veel van deze leermiddelen los af te nemen zijn of in een abonnementsvorm.

Maximale flexibiliteit

Alle e-learning is flexibel af te nemen. Los of in abonnementsvorm. Zo stem je de specifieke behoefte van de organisatie en de medewerker op elkaar af. Ben je van plan om meerdere trainingen te volgen op jaarbasis, dan is het lonend om een abonnementsvorm af te nemen. Weet je nog niet zo goed welke kennisbehoefte je hebt en ben je van plan om misschien maar één of twee trainingen te gaan volgen, dan is het losse model misschien beter geschikt.

Kortom: maximale flexibiliteit. Zowel voor jou als organisatie als voor je medewerkers.

Alles draait om ontzorgen

Wanneer je gebruik maakt van een LMS wil je natuurlijk geen lege doos hebben. Het mooie van onze geïntegreerde e-learning market place is dat je direct de beschikking krijgt over heel veel trainingen. Maar om je volledig te ontzorgen doen we meer.

 • De catalogus wordt door ons onderhouden en wordt continu uitgebreid
 • Wij zorgen ervoor dat de nieuwste trainingen en online leermiddelen zo snel mogelijk op ons platform komen
 • Wij kiezen de beste en juiste leveranciers
 • Alles draait direct in ons platform zodat je direct kan starten en niet door gelinkt wordt naar andere partijen
 • Voortgangsinformatie vanuit één plek inzichtelijk

Jij hoeft je dus geen zorgen meer te maken om bovenstaande zaken. Dit doen wij gewoon voor je!

Demo inplannen