Benieuwd naar wat MyCademy voor u kan betekenen?

We gaan graag het gesprek aan

Om u een goed beeld te geven van wat MyCademy.com voor u en uw medewerkers kan betekenen, gaan wij graag met u het gesprek aan. We geven u persoonlijk gerichte en praktische tips en adviezen om nog succesvoller te worden met continu leren. Ze gaan daarbij concreet in op de 5 succesfactoren van continu leren. U kunt daar dus meteen mee aan de slag. Aanvullend behoort een live (online) demo ook tot de mogelijkheden. Als u hieronder uw gegevens noteert, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een gesprek in te plannen.Maak kennis met onze Continuous Learning consultants

Onze Continuous learning consultants gaan graag persoonlijk met u het gesprek aan.

Stephan Drega

Continuous Learning consultant

De IT branche is continu in beweging en vergt een andere kijk op kennis vandaag de dag. Graag adviseer en inspireer ik u op het gebied van continu leren; dé nieuwe standaard op het gebied van kennisontwikkeling! Zullen we samen kijken of we kennisontwikkeling binnen uw organisatie kunnen borgen?

Tijs van Straten

Continuous Learning consultant

"Kennis is macht, kennis delen is kracht". Daarom wordt Continuous Learning door mij omarmt."

Luuk Jansen

Continuous Learning consultant

Ik geloof dat verandering en innovatie de enige constanten zijn binnen de IT. Stilstaan is geen optie; omarm MyCademy en ik verzeker u van een toekomst binnen de IT.