Grootste IT kennisaanbod van Nederland

Omdat ons kennisaanbod zeer divers en uitgebreid is en het niet mogelijk is om hier álles te laten zien, zie je op deze pagina de belangrijkste kennisgebieden die wij afdekken binnen de diverse kennisdomeinen. Het kennisaanbod bestaat uit trainingen, proefexamens, virtuele labs en e-books. Mis je hier nog een specifiek kennisgebied, dan is het goed mogelijk dat we deze toch in ons aanbod hebben. Neem via onderstaande button contact met ons op.

Ik wil direct meer weten

Systeembeheer- en netwerkbeheer

Zeer divers aanbod op het gebied van systeem- en netwerkbeheer

Ons kennisaanbod is rijkelijk gevuld met diverse kennisgebieden op het gebied van systeem- en netwerkbeheer. Denk hierbij aan kennis van Microsoft, Cisco, CompTIA, Citrix & VMWare. De focus ligt hierbij op de belangrijkste examens en certificeringen.

IT Management

Gevarieerd aanbod op IT Management

We hebben een uitgebreid kennisaanbod op het gebied van ITIL, Six Sigma, PMP, Scrum, CAPM & PMI. Het overgrote deel van de trainingen is geaccrediteerd en leiden op voor de officiële examens.

Softwareontwikkeling

Uitgebreid aanbod voor de developer

Ontwikkel je vaardigheden op het gebied van diverse programmeertalen en methodieken. Start trainingen op het gebied van C#, C++, Java, JavaScript, PHP, AngularJS, HTML5, jQuery, Python, .NET, Machine Learning, Artificial Intelligence en meer.

Personal Skills

Ontwikkel je persoonlijke vaardigheden

Wij gaan verder dan alleen IT kennis. Bij een goede IT professional hoort tegenwoordig ook goed ontwikkelde persoonlijke vaardigheden. Maak kennis met diverse management stijlen, teams leiden, actief luisteren, omgaan met stress, effectief communiceren en meer.

Big Data

Zeer gevarieerd aanbod op het gebied van Big Data

Big Data is niet meer weg te denken binnen de IT, en dus ook niet binnen ons aanbod. Wij bieden dan ook een uniek aanbod aan op dit vlak. Denk aan: Hadoop, Apache, IBM, Data Science, Talend Data en veel meer specifieke Big Data trainingen.

Vraag volledige catalogus aan

Benieuwd naar ons volledige kennisaanbod? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang onze catalogus.