Microsoft Academy

MyCademy gaat verder dan alleen de Microsoft Academy

Binnen het hedendaagse IT-landschap zijn de programma’s en software van Microsoft natuurlijk onmisbaar. MyCademy biedt daarom diverse trainingen aan die uw organisatie en medewerkers ondersteunen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden rondom Microsoft softwareprogramma’s. Hierin gaan wij echter nog veel verder dan bijvoorbeeld de Microsoft Academy zelf. Zo bieden wij naast Microsoft voor nog tal van andere softwareprogramma’s trainingen aan. In totaal zijn er meer dan 500 trainingen en over 45.000 e-books en video’s beschikbaar.

Alleen maatwerk

Uiteraard kunt u via de Microsoft Academy deelnemen aan online trainingen voor bijvoorbeeld Windows Server 2016, Cloud systemen, App development of database development. MyCademy zorgt echter dat deze trainingen expliciet in een leeromgeving worden aangeboden die op uw organisatie en IT-vraagstukken is afgestemd.

Wij bieden bovendien niet alleen maatwerk maar ook persoonlijke begeleiding en leerpaden die aansluiten op de gewenste vaardigheden en doelstellingen van uw medewerkers. Waar en wanneer zij dat nodig hebben. In tegenstelling tot de Microsoft Academy bieden wij op deze manier een totaaloplossing die volledig is afgestemd op uw organisatie.

Optimale flexibiliteit in een eigen leeromgeving

MyCademy biedt trainingen voor alle Microsoft Academy disciplines, maar stemt deze zoals gezegd volledig af op de persoonlijke behoeften en vaardigheden van uw medewerkers. Op deze manier past de training het beste bij uw actuele situatie en dagelijkse werkzaamheden.

Het is tevens mogelijk om uw academy volledig in uw eigen lay-out af te stemmen. Zo zijn de trainingen te volgen in een omgeving in uw huisstijl, waarbij voor uw medewerkers een vertrouwde omgeving wordt gecreëerd dankzij onder meer een eigen dashboard.

Ook kan de training op ieder gewenst moment van de dag plaatsvinden en is deze op alle apparaten beschikbaar. MyCademy houdt ook de progressie van uw trainingen bij om zo de IT-kennisontwikkeling van uw medewerkers verder te optimaliseren. Zo kunt u het trainingsprogramma op individueel niveau naar eigen inzicht aanpassen. In tegenstelling tot Microsoft Academy streven wij namelijk naar een continu leersysteem.

MyCademy biedt ook de mogelijkheid om een eigen netwerk op te zetten, wat de kennisuitwisseling tussen collega’s bevorderd.

Naast Microsoft Academy ook andere software

Ondanks de vele IT toepassingen van Microsoft, zijn er nog tal van andere softwareprogramma’s die een belangrijk deel uitmaken van de dagelijkse bedrijfsvoering.

MyCademy biedt daarom ook IT-trainingen gericht op programma’s als Oracle, SAP, Adobe, Citrix, Cisco, Java (en tal van andere programmeertalen) etc. Ook hierin stemmen wij de kennisontwikkeling volledig af op uw wensen en bedrijfssituatie. Van HRM tot marketing en van inkoop tot verkoop. Voor al uw medewerkers en functies bieden wij passende IT-oplossingen.

Continue ontwikkeling van uw IT-trainingen

Bij MyCademy zijn wij continu bezig om onze trainingen verder te ontwikkelen, zodat de kennis die wij aanbieden up-to-date is met alle mogelijke IT-oplossingen en softwareprogramma’s. U kunt er zodoende van uit gaan dat de IT-ontwikkeling van uw trainingen altijd actueel is.

Ons klantsuccesteam werkt daarbij intensief met u samen en denkt graag mee. MyCademy begrijpt namelijk dat uw IT-doelstellingen kunnen veranderen. Dankzij onze flexibiliteit kunnen wij hier altijd direct op inspelen en een passende oplossing bieden. Onze missie is dan ook om samen met uw IT professionals van continue kennisontwikkeling een succes te maken.

Start vandaag nog met uw Microsoft trainingen

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor Microsoft trainingen die verder gaan dan de Microsoft Academy of zoekt u andere softwaretrainingen? Vraag dan direct een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek aan om te zien wat wij voor de IT-kennisontwikkeling van uw bedrijf kunnen betekenen.

Wilt u echter weten hoe de huidige IT-kennis van uw medewerkers er voor staat? Maak dan gebruik van onze gratis Quickscan. Hiermee krijgt u direct inzicht in de vaardigheden en het kennisniveau van uw IT-medewerkers.