MyCademy stelt vanwege het Coronavirus haar online leerplatform gratis ter beschikking

Arnhem, 16 maart 2020 – Softwareleverancier MyCademy wil voor de komende maanden zorgen dat continue kennisontwikkeling bij bedrijven niet stil komt te staan. Het bedrijf uit Arnhem stelt per direct tot en met eind juli haar leerplatform MyCademy gratis beschikbaar voor bedrijven die daar gebruik van willen maken. Daarbij krijgen ze de training ‘Leidinggeven aan virtuele teams’ gratis en 10% korting op alle andere e-learning trainingen, om ze goed op weg te helpen.

De maatregelen tegen het Coronavirus zorgen ervoor dat veel werknemers thuis moeten werken of zelfs zonder werk thuis komen te zitten. Wat MyCademy met het initiatief hoopt te bereiken is dat de kennisontwikkeling bij bedrijven niet opeens stil komt te staan.

Patrick Kieviet, CEO van MyCademy: “Wij zijn al sinds onze oprichting voorvechters van continue kennisontwikkeling bij bedrijven en we zien dat veel van onze collega-ondernemers het op dit moment moeilijk hebben. Sommige bedrijven hebben moeite met de plotselinge omschakeling naar ‘samenwerken op afstand’ of hebben al werktijdverkorting aan moeten vragen voor hun medewerkers”.

Deze bedrijven wil MyCademy helpen door ze gratis gebruik te laten maken van het LMS (Leer Management Systeem) MyCademy Lite. Via de ingebouwde E-learning Market Place hebben bedrijven de keuze uit 1.000+ trainingen van allerlei aanbieders op het gebied van digitale skills en persoonlijke ontwikkeling, vakinhoudelijke trainingen (IT, Bouw en Techniek), maar ook managementtrainingen, zoals ‘Leidinggeven in tijden van crisis’ of ‘Leidinggeven aan virtuele teams’. Deze laatste training wordt gratis aangeboden. Tevens hebben zij de mogelijkheid samen op afstand te leren door gebruik te maken van de diverse communicatiemogelijkheden die onderdeel uitmaken van het leerplatform.

Het voordeel voor (HR-)managers is dat het ze zelf geen tijd en energie hoeft te kosten. Hun medewerkers krijgen toegang tot meer dan 8.000 uur aan leermiddelen zonder dat ze zelf afspraken hoeven te maken met de individuele aanbieders van online trainingen. Doordat het allemaal via één leerplatform ontsloten wordt kan het management overzicht en grip houden op de vorderingen en tijdsbesteding van hun mensen. Ook als ze bijvoorbeeld thuis trainingen moeten volgen wegens werktijdverkorting.

Meer informatie over het gratis aanvragen van je eigen leerplatform: https://mycademy.com/site/gratis-mycademy-lite

EINDE PERSBERICHT


Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Arjan de Knegt: 026 – 205 13 33
E: info@mycademy.com
W: www.mycademy.com