Ook zo draagt ons leerplatform bij aan het succes van jouw organisatie

Een leerplatform aanschaffen is één, maar wie belast je vervolgens met alle bijkomende werkzaamheden? Wist je al dat je L&D-ondersteuning cadeau krijgt bij het MyCademy-leerplatform?

Extra werk

Als je een leerplatform aanschaft, komt daar best iets bij kijken. Het platform helpt je, maar het betekent waarschijnlijk ook dat kennisontwikkeling hoog op jullie strategische agenda staat. Maar dat kost de nodige tijd, en daar ontbreekt het je nogal eens aan als HR-professional. Extra werk, daar zit je niet op te wachten. Maar wist je dat je bij het MyCademy leerplatform ook vragen neer kunt leggen bij ons L&D-team?

Van holle term naar echte bijdrage aan succes

Ooit riepen wij een klantsuccesteam in het leven. Dit team zette zich in om het continu leren succesvol te maken bij onze klanten. Op die manier droeg het team bij aan het succes van onze klanten. Tegenwoordig heeft ongeveer elk bedrijf wel een klantsuccesteam of customer succes managers. Vaak is dit niet meer dan een supportteam dat gebruikersvragen beantwoordt. De term is zijn waarde een beetje verloren dus.

Taken uit handen geven

Omdat ons team wel degelijk waarde biedt voor onze klanten, hebben we de naam aangepast naar L&D-team. Een team dat onze klanten helpt succes te behalen op het vlak van learning en development en dat als verlengstuk van jouw HR-afdeling fungeert in plaats van als veredelde klantenservice. Als HR-professional kun je bij ons alle vragen kwijt over de online leeromgeving van jouw organisatie. Een paar voorbeelden van taken die ons L&D-team uit handen neemt:

Organiseren van incompany-trainingen.

Adviseren bij ontwikkeltrajecten, op organisatieniveau, maar ook op individueel niveau.
Signaleren van trends op het gebied van leren en ontwikkelen die relevant zijn voor jouw organisatie.
Ondersteunen bij allerhande praktische zaken rondom leren en ontwikkelen.
Adviseren over het adoptietraject van continu leren en ontwikkelen binnen de organisatie.
Motiveren van medewerkers om aan de slag te gaan met (continu) leren en ontwikkelen.
Zo krijg je als het ware je eigen L&D-functionaris cadeau bij ons platform en hoef je niet iemand binnen je eigen organisatie extra te belasten. Mooier krijg je het niet.

Meer weten?

Meer weten over de ondersteuning die ons L&D-team biedt als je ons het MyCademy leerplatform aanschaft? Hulp nodig om continu leren op de agenda te zetten en ervoor te zorgen dat kennisontwikkeling een nog strategischere rol gaat innemen? Wij helpen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen