Opleidingsvernieuwer MyCademy erkent met nominatie Computable Awards 2017

Arnhem, 5 juli 2017 – Opleidingsvernieuwer MyCademy, hét online platform voor continu leren voor IT-professionals, is genomineerd voor de Computable Awards in de categorie ICT-opleider van het jaar.

De Computable Awards 2017 worden op dinsdag 31 oktober voor de twaalfde keer toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable. Lezers kunnen vanaf 4 juli stemmen op de genomineerden van hun voorkeur.

 

Nominatie

De jury onderschrijft met haar nominatie dat zij – net als MyCademy – continu leren nu en in de toekomst doorslaggevend vindt voor continu IT succes. We leven in globaliserende wereld waar disruptieve, technologische innovaties, zoals drones en zelfrijdende auto’s, aan de orde van de dag zijn. Vooruitblikken en agile denken en doen, maken continue kennisontwikkeling een onontbeerlijke kerncompetentie voor elke organisatie waar IT een prominente rol speelt. Toekomstgerichte leiders omarmen continu leren als zowel persoonlijke en organisatorische waarde om de concurrentie voor te blijven en een cultuur van groei te creëren.

 

Benchmarkonderzoek

MyCademy-directeur Patrick Kieviet: “Wij zijn vereerd met de nominatie. MyCademy is actief in een competitieve markt met veel gerenommeerde partijen en we zijn blij dat ons concept erkend wordt als effectief en vernieuwend. In de huidige tijd beseft vrijwel elk bedrijf dat continue IT-kennisontwikkeling cruciaal is voor het succes van de organisatie. Dat blijkt ook uit hetbenchmarkonderzoek ‘Concurreren op IT-kennis’ van MyCademy over IT-kennisontwikkeling, dat op 26 juni is verschenen. Tegelijkertijd investeren bedrijven weinig in (online) learning tools en is het jaarbudget per medewerker beperkt. Slechts 7% van de bedrijven geeft aan continu leren te faciliteren, terwijl 95% zegt aan continue kennisontwikkeling te doen. Hier valt voor Nederlandse bedrijven dus nog een wereld te winnen.”

EINDE PERSBERICHT
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):Voor meer informatie naar aanleiding van dit persbericht en het benchmarkonderzoek kunt u contact opnemen met:

John de Beijer: 026-205 13 33

E: info@mycademy.com

W: www.mycademy.com