MyCademy behaalt top-5 notering in ICT-sector bij verkiezing meest innovatieve bedrijven van Nederland

Arnhem, 9 oktober 2018 – MyCademy behoort tot 5 meest innovatieve bedrijven in de ICT-sector.

Woensdag 26 september jongstleden maakte de Kamer van Koophandel in samenwerking met De Financiële Telegraaf de definitieve ranglijst bekend van 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland. De lijst werd onder andere beoordeeld wordt op de impact voor de branche & samenleving, originaliteit en groeipotentie.

Wij zijn trots te melden dat wij van alle ICT bedrijven in Nederland op een prachtige 5e plek zijn geëindigd. Voor ons is dit wederom een bevestiging dat wij op de goede weg zijn en onze aanpak en visie door steeds meer bedrijven en organisaties wordt opgepikt.

Alle Top 100-bedrijven zagen hun winst toenemen, namen extra personeel aan en werden internationaal actiever. Hierdoor is een plek in de MKB Innovatie Top 100 een goede graadmeter voor succes gebleken.

Innovatie en verandering pijlers tot succes

MyCademy gelooft heilig in het feit dat stilstand achteruitgang is en je alleen verder komt door te blijven innoveren. En dat is wat wij ook doen: constant brengen wij onze dienstverlening met het bijbehorende Continuous Learning platform naar een hoger level.

Wij gaan niet standaard verder op eerder bewandelde paden maar kiezen voor alternatieve routes waarmee organisaties echt blijvend concurrentievoordeel kunnen behalen.

Iedere organisatie is uniek en dat vraagt verschillende leervormen. Via ons Continuous Learning platform ontsluiten wij e-learning, klassikale trainingen, blended learning, interne kennissessies, micro learning, virtuele labs en meer.

Met de inzet van het opleidingsplatform in combinatie met het ruime aanbod aan trainingen én de persoonlijke begeleiding van MyCademy komt continue kennisontwikkeling echt binnen handbereik. En daarmee gegarandeerd een blijvend concurrentievoordeel.


Voor meer informatie naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Remon Hendriksen: 026 – 205 13 33
E: info@mycademy.com
W: www.mycademy.com