Vacature: Business Consultant Leren & Ontwikkelen

Functieprofiel: Business Consultant Leren & Ontwikkelen

Je gaat werken bij de Scale Up, MyCademy, die onder andere is opgenomen in de lijst van 100 meest innovatieve MKB bedrijven in Nederland.

MyCademy biedt haar klanten een totaalconcept waarmee IT-organisaties en interne IT-afdelingen worden geholpen om de stap te maken naar een continu lerende organisatie. Alles bij MyCademy is gericht op het blijvend ondersteunen van de huidige en toekomstige IT-kennisbehoefte. Het business concept bestaat o.a. uit een online leeromgeving MyCademy.com, ondersteuning voor alle leervormen, een zeer grote bibliotheek met 50.000+ items aan kennis- en cursusmateriaal en begeleiding door onze ervaren consultants.

In de begeleiding van de klanten staat het 3-C model, Cultuur, Commitment en Capability, centraal. Wij geloven er in dat dit de pijlers zijn voor succesvol leren en ontwikkelen van medewerkers en organisaties! Op basis van dit model, en de doelstellingen van een klant, wordt er per klant een aanpak op maat gemaakt.

Hoe ziet de functie er uit?

Je bent een inhoudelijk adviseur die net als wij de missie heeft om onze klanten te begeleiden naar een “continu lerende organisatie”! Daarvoor ga je op tactisch en strategisch niveau met onze klanten sparren over de vraag “hoe gaan wij een leven lang leren succesvol integreren in het dagelijkse werk”. Je inspireert klanten maar houdt ze ook de spiegel voor. Hierbij heb je oog voor eventuele leads.

Je bent, of wilt je ontwikkelen tot, leidinggevende van ons Klant Succes Team. Met dit team ben je eindverantwoordelijk voor onze operationele dienstverlening richting klanten. Je werkt actief mee aan de doorontwikkeling van het 3C-model, de daarbij behorende aanpak en het uitbouwen van onze operationele advisering en begeleiding. Hieronder valt ook het begeleiden van directie en het management van onze klanten bij de implementatie van continu leren / een leven lang leren. Het organiseren en geven van presentaties aan klanten en prospects gaat je gemakkelijk af. Je ontwikkelt nieuwe concepten en draagt actief bij aan de doorontwikkeling van het MyCademy platform. Het delen van je kennis via bv blogs met onze klanten vind je vanzelfsprekend.

Jouw profiel

We zoeken een ondernemende Consultant met een afgeronde HBO / WO opleiding met talent voor organiseren en changemanagement. Ervaring met HR of L&D is een pré maar niet noodzakelijk zolang je jezelf wilt verdiepen in dit vakgebied. Je bent een verbindende schakel tussen commercie, operatie en productontwikkeling. Binnen het Klant Succes Team zet je klantgerichte processen op en stuur je een club professionals aan.

Je initieert gesprekken met klanten over het doorontwikkelen van de dienstverlening en gebruikt daarbij de verkregen stuurinformatie uit het leermanagementsysteem. Door jouw aanpak en overtuigingskracht weet je organisaties in beweging te krijgen.

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een hecht team, binnen een snel groeiende organisatie. Een hip bedrijf, in een splinternieuwe werkomgeving, waar je echt het verschil kunt maken met jouw visie, kennis en ervaring. Plaats- en tijdonafhankelijk werken is mogelijk. Op vrijdag wordt er in principe thuis gewerkt. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en directe betrokkenheid bij de ontwikkeling van de organisatie. Ook als je geen of weinig leidinggevende ervaring hebt willen wij jou helpen ontwikkelen naar een leidinggevend niveau. Je krijgt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

en daarnaast…

  • Ontspanning op de werkplek: dartboard, tafelvoetbal en tafeltennistafel
  • Goed bereikbaar met onder andere o.v. (bushalte voor de deur)
  • Een gloednieuw kantoor met o.a. sta-zit bureaus
  • Regelmatig bedrijfsborrels en uitjes
  • Keuken met oven en panini-grill om zelf broodjes te bakken
  • Uiteraard gratis koffie en thee

Startdatum

Z.s.m. / In overleg

Dienstverband

32-40 uur

Standplaats

Arnhem. Deels vanuit huis werken is bij ons de standaard.

Reageren

U kunt uw CV en motivatie mailen naar info@mycademy.com tav Patrick Kieviet.
Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.