Al je kennisbehoefte op één plek

Via de geïntegreerde Learning Market Place

Wij durven te stellen dat wij in ons LMS het meest complete aanbod van Nederland hebben. Via de Learning Market Place bieden wij 9.000+ trainingen aan van meer dan 120 ‘world leading’ aanbieders op het gebied van IT, Techniek, Management, Finance, Persoonlijke vaardigheden, etc.

Doordat alle trainingen, zowel e-learning als klassikaal, geïntegreerd zijn in het leerplatform kun je direct starten en word je niet door gelinkt naar andere partijen.

Dit heeft als grote voordeel dat alle trainingen terug te vinden zijn in jullie rapportages en dashboards en je dus altijd het overzicht houdt. Ook kun je hierdoor alle trainingen toevoegen aan leerpaden. Dit aanbod, op één centrale plek, integraal te benaderen is uniek in Nederland.

Inhoudelijke trainingen voor verschillende vakgebieden

Doordat we goede afspraken hebben met een groot netwerk aan aanbieders heb je met het MyCademy leerplatform de beschikking over 9.000+ trainingen in allerlei kennisgebieden. Je medewerkers hebben hiermee alles in huis om up-to-date te blijven in hun vak. Klik hieronder op de tegels om meer te zien.

Uniek aanbod leermiddelen

Voor jullie complete opleidingsbehoefte

Wij dekken met onderstaande leermiddelen minimaal 95% van de opleidingsbehoefte van je medewerkers af. Dit aanbod voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en wordt ook nog eens iedere week ververst en uitgebreid. Zo zijn je medewerkers er zeker van dat ze over de juiste en meest up to date kennis beschikken.

 • 50.000+ micro-learnings voor ieder vakgebied
 • 15.000+ e-books voor ieder vakgebied
 • 1.200+ e-learning / uitgebreide online trainingen
 • 120+ klassikale opleiders aangesloten
 • 10.000+ klassikale trainingen voor ieder vakgebied
 • nog veel meer virtuele labs, proefexamens, bootcamps

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je eigen content rechtstreeks in het leerplatform te integreren. Ideaal voor bijvoorbeeld de onboarding van nieuwe medewerkers of specifieke kennis die nodig is binnen jullie organisatie.

Meer weten over het aanbod?

Maximale flexibiliteit

Alle e-learning is flexibel af te nemen. Los of in abonnementsvorm. Zo stem je de specifieke behoefte van de organisatie en de medewerker op elkaar af. Ben je van plan om meerdere trainingen te volgen op jaarbasis, dan is het lonend om een abonnementsvorm af te nemen. Weet je nog niet zo goed welke kennisbehoefte je hebt en ben je van plan om misschien maar één of twee trainingen te gaan volgen, dan is het losse model misschien beter geschikt.

Kortom: maximale flexibiliteit. Zowel voor jou als organisatie als voor je medewerkers.

100% minder zorgen: dat is wat we willen!

Wanneer je gebruik maakt van een LMS wil je natuurlijk geen lege doos hebben. Het mooie van onze geïntegreerde Learning Market Place is dat je direct de beschikking krijgt over heel veel trainingen. Maar om je écht verder te helpen doen we meer.

 • Het trainingsaanbod wordt door ons onderhouden en wordt continu uitgebreid
 • Wij zorgen ervoor dat de nieuwste trainingen en online leermiddelen zo snel mogelijk op ons platform komen
 • Wij kiezen de beste leveranciers en zorgen voor flinke inkoopkortingen
 • Alles draait in jullie eigen platform zodat je direct kunt starten en niet door gelinkt wordt naar andere partijen
 • Voortgangsinformatie vanuit één plek inzichtelijk

Jij hoeft je dus geen zorgen meer te maken om bovenstaande zaken. Dit doen wij gewoon voor je!

Nog meer zorgen die we uit handen nemen

Aangesloten opleidingspartners

Een greep uit de 120+ opleiders die bij ons platform zijn aangesloten