L&D-team

Ons team als verlengstuk van je HR-afdeling

vector

Bij het creëren van een leercultuur komt veel rompslomp kijken. Dat nemen wij voor jou uit handen. Onze L&D-experts helpen met alle uitdagingen rond opleidingsplannen, ontwikkeldoelen, adoptie, budgetten, maar ook hele praktische zaken zoals het regelen van goede incompany trainingen.

Zo kan jij blijven focussen op de collega’s zelf.

🤏Geen tijd om alles te lezen?

Hulp van onze L&D-experts

Daar wordt de HR-afdeling gelukkig van

Met dagelijkse ondersteuning is ons L&D-team een verlengstuk van je HR-afdeling. Dat zal je merken als je met plotselinge uitdagingen zit: we gaan verder dan je durft te hopen. Leren en ontwikkelen moet altijd doorgaan. En daar staan we voor.

cursussen 525px min

Leren was nooit zo makkelijk

Want het is al lastig zat

Wil je meer weten?

Laten we eens kennismaken! We laten je graag zien hoe het platform werkt, wat we nog meer doen en hoe we ervoor gaan zorgen dat ál jullie medewerkers gaan groeien met MyCademy!

mycademy eco systeem 2

Een partner die meedenkt

Jullie doelen zijn onze doelen

We vinden het belangrijk dat jij je doelen behaalt. Misschien ga je voor hoge medewerkertevredenheid, meer gecertificeerd personeel of maximale adoptie. Wat je ook wil: wij gaan ervoor. We helpen je plannen opstellen, budget slim inzetten en leermiddelen kiezen. Let’s go!

startpagina 525px min
Ondersteuning van HR

Iedereen aan boord

En snel aan de slag!

Hoor het eens van een ander

img

 

Wij waren direct enthousiast over MyCademy. Er is een fijne, informele manier van samenwerken, waarbij snel schakelen en resultaten behalen centraal staan. Dat maakt dat we elkaar echt zien als partners; een gouden match.

Dankzij de samenwerking met MyCademy kunnen wij onze medewerkers het beste uit zichzelf laten halen. Het platform is erg gebruiksvriendelijk en biedt een uitgebreid passend aanbod cursussen aan.

Ik vind het bedrijf achter het platform nog belangrijker dan het platform zelf. Ik wil dat mijn mensen hun doelstellingen halen en het team van MyCademy deelt die ambitie. Als er iets is en ik pleeg één belletje, wordt het direct opgepakt.

Opleidingbudget slim inzetten

Want jouw budget is heilig

We willen graag dat je optimaal gebruik maakt van het platform. Samen kijken we wat slim is voor je bedrijf, je doel en je budget. Bijvoorbeeld door te kiezen voor 1 incompany training in plaats van meerdere externe trainingen, of e-learning naast klassikale opleidingen.

 

Zo is elke uitgegeven euro de moeite waard.

Studieuren
content toevoegen aan leerpad 525px min

Wij voeren de minder leuke taken uit

Zoals leveranciersmanagement

Je hoeft je bij MyCademy nooit zorgen te maken of de trainingen wel up-to-date zijn. Ook niet over het niveau, of de beschikbaarheid. We toetsen elke training, cursus en les continu. 

 

We hebben dagelijks contact met geselecteerde opleiders en zorgen met hen voor de nieuwste en beste trainingen. Daar hoef jij niks voor te doen.

Samenwerken met MyCademy zorgt voor:

Blije medewerkers

Daar doe jij het voor. Daar doen wij het voor. Groei geeft geluk

Minder verloop

Werving kost tijd, geld en energie. Behoud je goud met MyCademy

Betere onboarding

Met ons leerplatform komen nieuwe collega's lekker binnen.

Strategisch voordeel

Blijf de concurrentie voor door sneller en beter te leren.

Elke dag leren

Ontwikkel een leercultuur en versnel innovatie in elk deel van je bedrijf.

Weg met al die rompslomp!

Focus jij maar op de mensen in je organisatie

Niemand zit te wachten op administratie, extra taken en allerlei losse facturen. We willen juist graag dat jouw dag er makkelijker op wordt. Daarom regelen we alles netjes voor je in. Van één handige verzamelfactuur tot slimme goedkeuringsflows.

Boek snel een demo

Wij zijn natuurlijk enthousiast en vertellen je graag álles over ons leerplatform en hoe we jullie collega’s laten groeien 😃. Plan snel een korte demo met mijn collega Sjors. Hierin:

bottom arrow img2
form arrow klein