Leerplatform

Het leerplatform waarmee ál je collega's gegarandeerd groeien

vector

Moderne medewerkers investeren graag in zichzelf. Minder moderne medewerkers vinden dat soms lastig. MyCademy zorgt ervoor dat élke collega zich ontwikkelt.

Blije medewerkers

Daar doe jij het voor. Daar doen wij het voor. Groei geeft geluk

Minder verloop

Werving kost tijd, geld en energie. Behoud je goud met MyCademy

Betere onboarding

Met ons leerplatform komen nieuwe collega's lekker binnen.

Strategisch voordeel

Blijf de concurrentie voor door sneller en beter te leren.

Elke dag leren

Ontwikkel een leercultuur en versnel innovatie in elk deel van je bedrijf.

De ideale leerervaring

Ga voor een groeireis die nooit stopt

Wij stimuleren de intrinsieke motivatie van je collega’s door leuke leersuggesties te doen, slimme nudges te geven, hen bij de les te houden en door de tools te geven die leren makkelijk en leuk maken.

Learning Experience platform
Learning analytics

Bewijs dat ze groeien

Inzicht via slimme dashboards en rapportages

Waar ligt de kennisbehoefte binnen jullie bedrijf? Hoeveel wordt er gedaan aan leren? Welke certificaten verlopen binnenkort? Weet jij het precies?

 

Straks wel! Met Learning Analytics breng je alles makkelijk in kaart en weet je waar actie nodig is.

Wil je meer weten?

Laten we eens kennismaken! We laten je onder het genot van een goeie kop koffie of thee graag zien hoe het platform werkt, en waarom het zo gemakkelijk werkt.

interest illustration

Wil je meer weten?

Laten we eens kennismaken! We laten je graag zien hoe het platform werkt, wat we nog meer doen en hoe we ervoor gaan zorgen dat ál jullie medewerkers gaan groeien met MyCademy!

Leerplatform MyCademy

Bepaal het groeidoel

En de reis er naartoe met handige leerpaden

Met MyCademy creëer je gemakkelijk leerpaden voor een collega, een afdeling of het hele bedrijf. Alle lessen, trainingen en filmpjes staan daardoor in één handig overzicht, inclusief einddatum en tussentijdse deadlines. Zo werk je in behapbare stapjes naar je doel toe.

Time management training
Effectief leidinggeven

Kennisdelen wordt een eitje

Maar nu dus echt

Met MyCademy voorkom je dat belangrijke kennis bij één persoon blijft hangen. Met het leerplatform kan jij, maar ook je collega’s zelf, kennissessies organiseren. Inclusief handige opties voor aanwezigheid, groepsgroottes en toevoegen aan leerpaden.

Hoor het eens van een ander

img Wij waren direct enthousiast over MyCademy. Er is een fijne, informele manier van samenwerken, waarbij snel schakelen en re sultaten behalen centraal staan. Dat maakt dat we elkaar echt zien als partners; een gouden match.

José van Dalen, Managing director QISS IT

De kwaliteit van onze dienstverlening aan klanten begint bij de kennis van onze medewerkers. Die móet op orde zijn.

Directeur Business Solutions, Inwork

Het platform van MyCademy kent een breed scala aan opleidingen en mogelijkheden. Het gaat om duurzaamheid en inzetbaarhe id op de lange termijn. En om het delen van kennis. MyCademy helpt daarbij

HR-manager, Conclusion

Kennis over élke niche

Allemaal geïntegreerd in het platform

Met MyCademy hebben je collega’s direct toegang tot een breed aanbod vakinhoudelijke e-learnings, klassikale trainingen, virtuele labs, proefexamens, micro learnings, luisterboeken, bootcamps en nog veel meer!

 

Alles geïntegreerd in het platform, hierdoor houd je perfect overzicht en kun je alle leermiddelen toevoegen aan leerpaden.

illustra min
Vergroot je HR afdeling

Vergroot je HR-afdeling

Met je ons L&D team dat voor je klaar staat

Bij het creëren van een leercultuur komt veel rompslomp kijken. Dat nemen wij voor jou uit handen. Ons L&D team helpt met alle uitdagingen rond opleidingsplannen, ontwikkeldoelen, adoptie, budgetten, maar ook hele praktische zaken zoals het regelen van goede incompany trainingen.

 

We helpen je om te transformeren naar een continu lerende organisatie door medewerkers en managers hierin te begeleiden. De inzet van ons L&D team blijkt keer op keer cruciaal in het succes van onze klanten.

120+ opleiders

Gegarandeerde kwaliteit

Wij verzorgen een optimaal trainingsaanbod

Je hoeft je bij MyCademy nooit zorgen te maken of de trainingen wel up-to-date zijn. Ook niet over het niveau, of de beschikbaarheid. We toetsen elke training, cursus en les continu.

 

Trouwens: doordat we zo streng zijn, kunnen we mooie afspraken maken met opleiders en profiteer jij van flinke kortingen.

Het is echt 'my' cademy

Want geen bedrijf is hetzelfde

Je wilt natuurlijk niet dat je collega’s zich niet thuisvoelen op het leerplatform. Daarom krijg je een compleet persoonlijke academy. We richten ‘m in in op basis van jouw wensen, organisatiestructuur en huisstijl.

 

Daarna gaan we samen aan de slag met het maken van leerpaden, het opzetten van kennissessies en het toevoegen van andere leermiddelen die passen bij jouw bedrijf.

Studieuren

En het is ook 'our' cademy

Creëer verbinding in de community

Binnen ons platform kom je makkelijk in contact met de community. Deze community kan bestaan uit de medewerkers van jullie organisatie of zelfs alle gebruikers op het leerplatform. Zo chat je real-time met medecursisten of stel je inhoudelijke vragen over een cursus aan de rest van de community.

Ga groeien binnen 2 weken

Snel aan de slag

Natuurlijk wil je snel van start. Daarom is er geen langgerekt implementatietraject. We maken een inventarisatie en richten dan in twee weken jullie persoonlijke academy in. Aan de slag!

Ondersteuning van HR

Boek een snelle demo

head under img

Wij zijn natuurlijk enthousiast en vertellen je graag álles over ons platform en wat we voor jullie kunnen betekenen 😃. Plan snel een korte demo met mijn collega Luc en:

bottom arrow img2
form arrow klein