Leerplatform

Het leerplatform waarmee ál je collega's gegarandeerd groeien

vector

Door goede groeimogelijkheden te bieden, kan je gemakkelijker fijne collega’s aantrekken en behouden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom hebben wij het MyCademy Leerplatform ontwikkeld. De combinatie van een slim leerplatform, uitgebreid trainingsaanbod en dagelijkse ondersteuning zorgt ervoor dat ál je collega’s gaan groeien. Gegarandeerd.

Gemakkelijk in gebruik

Voor jou als beheerder en voor
je collega's als gebruiker.

Elke dag ondersteuning

Strategie, opleidingsplannen, onboarding
budgetten, etc. Je staat er niet alleen voor.

Lekker overzichtelijk

Uitgebreide learning analytics laten
zien dat je collega's groeien.

Breed opleidingsaanbod

Alle kennis is aanwezig, alle details
worden geregeld. Komt goed!

Goed voor je budget

Door inkoopvoordeel en tijdsbesparing
verdien je de investering zo terug.

🤏Geen tijd om alles te lezen?

De ideale leerervaring

Ga voor een groeireis die nooit stopt

Wij stimuleren de intrinsieke motivatie van je collega’s door goede leersuggesties te doen, slimme nudges te geven, hen bij de les te houden en door de tools te geven die leren makkelijk en leuk maken.

startpagina 525px min
dashboard manager bijgesneden 525 2

Bewijs dat ze groeien

Inzicht via slimme dashboards en rapportages

Waar ligt de kennisbehoefte binnen jullie bedrijf? Hoeveel wordt er gedaan aan leren? Welke certificaten verlopen binnenkort? Weet jij het precies?

 

Straks wel! Met Learning Analytics breng je alles makkelijk in kaart en weet je waar actie nodig is.

Trainingen voor élke sector

Allemaal geïntegreerd in het platform

Met MyCademy hebben je collega’s direct toegang tot een breed aanbod e-learnings, klassikale trainingen, virtuele labs, proefexamens, micro learnings, bootcamps en nog veel meer!

 

Alles geïntegreerd in het platform, hierdoor houd je perfect overzicht en kun je alle leermiddelen toevoegen aan leerpaden.

kennisgebieden 525px min

Wil je meer weten?

Laten we eens kennismaken! We laten je onder het genot van een goeie kop koffie of thee graag zien hoe het platform werkt, en waarom het zo gemakkelijk werkt.

interest illustration

Wil je meer weten?

Laten we eens kennismaken! We laten je graag zien hoe het platform werkt, wat we nog meer doen en hoe we ervoor gaan zorgen dat ál jullie medewerkers gaan groeien met MyCademy!

mycademy eco systeem 2
Ondersteuning van HR

Succesvol leren & ontwikkelen

Van los zand naar strategisch opleiden in 4 stappen

Je wilt natuurlijk dat iedereen zich gaat ontwikkelen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? En hoe zorg je dat de ontwikkeling van je mensen ook echt bijdraagt aan het behalen van jullie bedrijfsdoelen? Wij doen dat in 4 stappen:

 

 

Ons doel: met minimale impact op jullie dagelijkse operatie, maximaal positief effect bewerkstelligen.

Bepaal het groeidoel

En de reis er naartoe met handige leerpaden

Met MyCademy creëer je gemakkelijk leerpaden voor een collega, een afdeling of het hele bedrijf. Alle lessen, trainingen en filmpjes staan daardoor in één handig overzicht, inclusief einddatum en tussentijdse deadlines. Zo werk je in behapbare stapjes naar je doel toe.

mijn leerpaden 525px min
leermiddel toevoegen 525px min

Kennisdelen wordt een eitje

Maar nu dus echt

Met MyCademy voorkom je dat belangrijke kennis bij één persoon blijft hangen. Met het leerplatform kan jij, maar ook je collega’s zelf, kennissessies organiseren. Inclusief handige opties voor aanwezigheid, groepsgroottes en toevoegen aan leerpaden.

Hoor het eens van een ander

img

 

Wij waren direct enthousiast over MyCademy. Er is een fijne, informele manier van samenwerken, waarbij snel schakelen en resultaten behalen centraal staan. Dat maakt dat we elkaar echt zien als partners; een gouden match.

Dankzij de samenwerking met MyCademy kunnen wij onze medewerkers het beste uit zichzelf laten halen. Het platform is erg gebruiksvriendelijk en biedt een uitgebreid passend aanbod cursussen aan.

Ik vind het bedrijf achter het platform nog belangrijker dan het platform zelf. Ik wil dat mijn mensen hun doelstellingen halen en het team van MyCademy deelt die ambitie. Als er iets is en ik pleeg één belletje, wordt het direct opgepakt.

Vergroot je HR afdeling

Vergroot je HR-afdeling

Met je ons L&D team dat voor je klaar staat

Bij het creëren van een leercultuur komt veel rompslomp kijken. Dat nemen wij voor jou uit handen. Ons L&D team helpt met alle uitdagingen rond opleidingsplannen, ontwikkeldoelen, adoptie, budgetten, maar ook hele praktische zaken zoals het regelen van goede incompany trainingen.

 

We helpen je om te transformeren naar een continu lerende organisatie door medewerkers en managers hierin te begeleiden. De inzet van ons L&D team blijkt keer op keer cruciaal in het succes van onze klanten.

cursussen 525px min

Gegarandeerde kwaliteit

Wij verzorgen een optimaal trainingsaanbod

Je hoeft je bij MyCademy nooit zorgen te maken of de trainingen wel up-to-date zijn. Ook niet over het niveau, of de beschikbaarheid. We toetsen elke training, cursus en les continu.

 

Trouwens: door goede afspraken met opleiders profiteer jij van van flinke kortingen.

Eigen look & feel

Want jullie identiteit is belangrijk

Je wilt natuurlijk niet dat je collega’s zich niet thuisvoelen op het leerplatform. Daarom krijg je een compleet persoonlijke academy. We richten ‘m in in op basis van jouw wensen, organisatiestructuur en huisstijl.

 

Daarna gaan we samen aan de slag met het maken van leerpaden, het opzetten van kennissessies en het toevoegen van andere leermiddelen die passen bij jouw bedrijf.

Studieuren

Samen sta je sterker

Creëer verbinding in de community

Binnen ons platform kom je makkelijk in contact met de community. Deze community kan bestaan uit de medewerkers van jullie organisatie of zelfs alle gebruikers op het leerplatform.

 

Zo chat je real-time met medecursisten of stel je inhoudelijke vragen over een cursus aan de rest van de community.

Ga groeien binnen 2 weken

Snel aan de slag

Natuurlijk wil je snel van start. Daarom is er geen langgerekt implementatietraject. We maken een inventarisatie en richten dan in twee weken jullie persoonlijke academy in. Aan de slag!

Ondersteuning van HR

We horen graag van je!

Wij zijn natuurlijk enthousiast en vertellen je graag álles over ons platform en wat we voor jullie kunnen betekenen 😃, maar belangrijker is dat jij in een kort gesprek:

bottom arrow img2
form arrow klein

Vul hieronder het formulier in. We nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.