Het leerplatform van MyCademy

Het meest complete leerplatform

Voor al je medewerkers

Als je serieus bent over de toekomst van je bedrijf, je positie ten opzichte van je concurrentie en je aantrekkelijkheid als werkgever, dan weet je dat continue kennisontwikkeling een belangrijk onderdeel van de strategie is.

Maar hoe faciliteer je dat? Hoe zorg je ervoor dat je de tools – zoals een leerplatform – in huis haalt die je medewerkers écht verder gaan helpen en ervoor gaan zorgen dat je werknemers gemotiveerd blijven om zich ook echt te blijven ontwikkelen.

 

100% minder zorgen door een leerplatform

En minder administratieve rompslomp voor HR of L&D

Daarnaast wil je ook niet dat je HR of L&D mensen belast worden met allerlei (administratieve) taken rondom het bij elkaar brengen van de kennisvraag binnen jullie bedrijf en de jungle aan kennisaanbod die er te vinden is.

Met ons complete LMS krijg je een omgeving die jullie veel zorgen uit handen neemt én kennisontwikkeling maximaal stimuleert. De kennis binnen jullie organisatie wordt op één plek, in het leerplatform vastgelegd, gemonitord en gebruikers worden gestimuleerd de regie te nemen over hun ontwikkeling.

Wil je ons leerplatform zelf bekijken?

Omdat wij er van overtuigd zijn dat zien beleven is, geven we je graag demo toegang tot ons leerplatform.

Demo toegang aanvragen

Leerpaden aanmaken

Stippel leerpaden uit en behaal leerdoelen

Met een leerpad stippel je een duidelijk en doelgericht pad naar succes uit. Trainingen (of andere leermiddelen) staan niet meer verspreid, maar zijn te vinden in één handig overzicht inclusief gestelde deadlines. Leerpaden kunnen voortkomen uit de individuele ontwikkelbehoefte maar kunnen ook gebaseerd zijn op ontwikkeldoelstellingen van de organisatie of op functiegerichte ontwikkelpaden.

Uitgebreide Learning Analytics

Inzicht via slimme dashboards en rapportages

Binnen ons platform heb je de mogelijkheid om uitgebreide voortgangsinformatie in te zien. Medewerkers zien de voortgang van zichzelf, terwijl een manager inzicht krijgt in zijn of haar hele team. Met de rapportages breng je o.a. eenvoudig het aantal studie-uren in kaart, wanneer medewerkers voor het laatst zijn ingelogd en de individuele voortgang per cursus.

Learning Market Place

9.000+ vakinhoudelijke trainingen geïntegreerd

Via onze Learning Market Place heb je direct toegang tot 9.000+ vakinhoudelijke e-learnings, klassikale trainingen, virtuele labs, proefexamens, micro learnings, luisterboeken, bootcamps en nog veel meer!

Al het trainingsmateriaal is geïntegreerd in het platform, zowel e-learning als klassikale trainingen. Hierdoor houd je 100% overzicht en kun je alle trainingen toevoegen aan leerpaden.

Je kunt gebruik maken van losse afname of van complete bibliotheken in abonnementsvorm. Cursisten kunnen zich direct inschrijven of eerst goedkeuring vragen aan hun leidinggevende.

Bekijk ons brede kennisaanbod

Opleidingsintermediair

100% minder zorgen om het trainingsaanbod

Je krijgt toegang tot een volledig managed academy. Dit wil zeggen dat wij zorg dragen voor de compleetheid en de kwaliteit van de academy. Je hoeft je dus niet meer druk te maken of de laatste trainingen wel beschikbaar zijn en of de kwaliteit wel goed is. Wij ontzorgen je hier helemaal in.

Door onze afspraken met 120+ opleiders profiteer je bovendien van flinke kortingen!

Onze diensten als opleidingsintermediair

Slimme zoekfunctionaliteit

Doorzoek ons volledige kennisaanbod

Honderden trainingen, tienduizenden video’s en e-books, leerpaden en andere kennisbronnen zijn snel te vinden met de aanwezige handige filteropties. Met onze slimme zoekfunctionaliteit heb je binnen een fractie van een seconde de beschikking over de juiste kennis.

Wil je direct weten wat gebruik van het leerplatform kost?

Voor het MyCademy platform betaal je een vast bedrag op basis van jullie bedrijfsgrootte.

Bereken het hier

Kennissessies aanmaken en beheren

Maak kennissessies aan en laat medewerkers zich hierop inschrijven

Hoe stimuleer je dat collega’s kennis met elkaar delen? Dit doe je door het organiseren van kennissessies! Je maakt kennissessies aan voor je medewerkers die je vervolgens uitnodigt om hier op in te schrijven. Of je stimuleert je mensen om zelf kennissessies te organiseren. Het is mogelijk om:

  • Aanwezigheid te beheren
  • Een kennissessie toe te voegen aan een leerpad
  • Meerdere data voor één kennissessie in te plannen
  • Studenten/medewerkers uit te nodigen
  • Minimale en maximale groepsgrootte aan te geven

 

Persoonlijke academy

Iedere organisatie zijn eigen academy

Geef medewerkers het vertrouwde gevoel van je eigen organisatie. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een academy te krijgen in je eigen huisstijl. Deze richt je in op basis van je eigen wensen. Zo kan je eigen leermiddelen toevoegen, maak je leerpaden of kennissessies aan voor je organisatie, richt je een eigen organisatiestructuur in, etc.

Stimulatie om te leren

We helpen je te blijven studeren

Door slimme notificaties en behulpzame reminders zorgen we ervoor dat je aan het leren blijft en dat je leerdoelen gehaald worden. Hiermee houden wij voor jullie de focus op continue ontwikkeling.

Community

Uitgebreide mogelijkheden om in contact te komen met de community

Binnen ons platform heb je de mogelijkheid om in contact te komen met de community , deze community kan bestaan uit de medewerkers van jouw organisatie of nog breder alle gebruikers op het leerplatform. Zo chat je real-time met medecursisten of stel je inhoudelijke vragen over een cursus aan de rest van de community.

Wil je nog meer weten over ons leerplatform?

En ben je op zoek naar de lijst met alle features?

Bekijk hier de complete lijst