InWork zet met MyCademy vol in op een leven lang leren

Amsterdam/Arnhem, 19 februari 2018 – InWork, specialist in IT-detachering en outsourcing, heeft de InWork IT Academy opgericht. Hiermee biedt het bedrijf alle werknemers werkplekonafhankelijke faciliteiten voor continu leren via e-learning en investeert het maximaal in werknemers.

Met de InWork IT Academy kan InWork een persoonlijk leertraject bieden aan elke werknemer, ongeacht vooropleiding en werkervaring. InWork maakt hiervoor gebruik van het IT-opleidingsplatform van MyCademy. Dit platform wordt werknemers aangeboden binnen een eigen InWork-omgeving. Er is gestart met 500 medewerkers en dit zal de komende maanden verder worden uitgebreid.

Aantrekkelijke werkgever

InWork combineert e-learning via de InWork IT Academy met eigen klassikale opleidingen. Zowel InWork als haar klanten zullen profiteren van deze strategische keuze voor een integrale aanpak van continu leren, vertelt Remco Hobbelen, directeur Business Solutions bij InWork: “Onze mensen zijn voor ons het allerbelangrijkst. De kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten begint immers bij onze medewerkers. We zetten met de InWork IT Academy maximaal in op hun ontwikkeling. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en we willen een aantrekkelijke werkgever zijn en blijven. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt voor IT-professionals zijn dit soort secundaire arbeidsvoorwaarden erg belangrijk.”

De managementtools van de InWork IT Academy zorgen ervoor dat managers betrokken zijn en de voortgang van werknemers gemakkelijk kunnen volgen en begeleiden. Hiermee is continu leren zorgvuldig ingebed in de gehele InWork-organisatie.

Continue kennisontwikkeling

MyCademy levert niet alleen de technologie voor de InWork IT Academy, maar begeleidt InWork ook doorlopend met adviezen en ondersteuning bij een leven lang leren. Patrick Kieviet, CEO van MyCademy: “InWork geeft met de InWork IT Academy concrete invulling aan het concept continu leren. Ze zijn daarmee een voorloper binnen de IT-markt. Continue kennisontwikkeling is cruciaal in een sector waarin technologie zo snel verandert en goede IT-professionals schaars zijn.”

Over InWork

InWork is sinds 2006 dé dienstverlener binnen de IT en Techniek. Onze corebusiness is gegroeid van het vinden en verbinden van Professionals naar het leveren van totaaloplossingen.

Bij InWork werven wij enthousiaste (Young) Professionals en helpen wij bij het waarmaken van ambities. Dit doen wij door opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching te bieden die aansluiten op het gewenste groeipad. Daarnaast bieden wij uitdagende projecten bij toonaangevende partners.

Met 750+ InWorkers werken wij al 11 jaar hard aan hetzelfde doel: om goede diensten en kwaliteit af te leveren. Dit doen wij bij meer dan 200 partners door het hele land.

Over MyCademy

MyCademy gelooft in continu leren voor IT-professionals omdat succesvolle medewerkers organisaties succesvol maken. We bieden een totaalconcept waarmee we IT-organisaties en interne IT-afdelingen helpen de stap te maken naar de continu lerende organisatie. Dit concept bestaat uit de online leeromgeving MyCademy.com, een zeer grote bibliotheek (45.000+ items) aan cursusmateriaal en continue begeleiding door ervaren consultants. Alles gericht op het continu ondersteunen van de huidige en toekomstige IT-kennisbehoefte. Klanten krijgen via het MyCademy-platform voor continu leren een eigen persoonlijke IT Academy, die op ieder device en op ieder gewenst moment beschikbaar is en waarmee de volledige leerreis van medewerkers wordt ondersteund, een leven lang.

EINDE PERSBERICHT


Noot voor de redactie (niet voor publicatie): Voor meer informatie naar aanleiding van dit persbericht neemt u contact op met:

Remon Hendriksen: 026 – 205 13 33
E: info@mycademy.com
W: www.mycademy.com

mycademy inwork getekend