Whitepapers MyCademy

11 tips: aan de slag met een leerplatform

Waar moet je allemaal aan denken als jullie aan de slag willen met een leerplatform?

In deze handige checklist lees je 11 zaken om over na te denken als jullie aan de slag willen met een leerplatform:

  • Voor wie is het leerplatform bedoeld?
  • Wie wil je mee laten beslissen?
  • Welke features zijn absolute musthaves?
  • Hoe belangrijk is het community aspect?
  • En nog veel meer!

Benieuwd of jij overal aan gedacht hebt?

Download de gratis checklist

Trends in leren voor 2022

Wat zijn de trends op het gebied van leren voor het komende jaar?

In deze whitepaper kijken we naar belangrijke trends voor 2022 en hoe die zich vertalen naar leren en ontwikkeling binnen organisaties. Door die trends en hun impact op leren nu al te herkennen kun je hier als organisatie tijdig actie op ondernemen. Wat is de invloed van thuiswerken op leren? Waar ligt nu de behoefte van medewerkers en wat is belangrijk voor de werkgever?

Ben jij al helemaal op de hoogte? Check het hier!

Download nu de gratis whitepaper

Hoeveel keiharde euro's levert kennisontwikkeling op?

Met deze Whitepaper tonen we onomstotelijk aan hoeveel euro's kennisontwikkeling oplevert

Kennisontwikkeling van medewerkers is van groot belang voor elke onderneming. Dat zal iedereen onderschrijven, maar hoeveel leveren investeringen in kennisontwikkeling daadwerkelijk op? Met deze whitepaper tonen we onomstotelijk aan dat continu investeren in kennisontwikkeling niet alleen van strategische waarde is, maar dat het onderaan de streep ook loont – in keiharde euro’s.

Download nu de gratis whitepaper

Succesvolle organisaties investeren continu in kennis

Waarom iedere directie continue kennisontwikkeling bovenaan de strategische agenda moet zetten

Het gesprek over kennisontwikkeling binnen bedrijven blijft vaak beperkt tot de inhoud van trainingen. Er is zelden aandacht voor de onderliggende strategie en de gewenste leercultuur. Dat is jammer, want bedrijven die een strategische keuze maken voor kennisontwikkeling en continu leren omarmen, zijn aantoonbaar succesvoller en zullen in de toekomst het verschil maken.

Download deze gratis whitepaper

De snelle opmars van Continuous learning

Werven, boeien en inzetbaar houden van IT-professionals

Nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren van kennisontwikkeling. Snel veranderende technologie zorgt ervoor dat IT-professionals steeds meer en steeds sneller kennis tot zich moeten nemen. Gecombineerd met het feit dat de beroepsbevolking steeds meer bestaat uit kenniswerkers, zien organisaties zich geplaatst voor een interessante uitdaging: hoe bind en boei ik IT-professionals met Continuous learning en hoe blijven zij lang inzetbaar?

Download deze gratis whitepaper

De 9 redenen waarom je nu de reis naar een continu lerende organisatie moet starten.

Infographic over de voordelen van een continu lerende organisatie

Uit diverse onderzoeken blijkt dat organisaties een concurrerend voordeel binnen handbereik hebben, mits ze de weg naar continue kennisontwikkeling durven in te slaan. Stilstaan is geen optie en geen achteruitgang, maar einde oefening in een wereld met technologische ontwikkelingen die elkaar steeds sneller opvolgen. Het enige blijvende concurrentievoordeel dat organisaties kunnen behalen is ervoor te zorgen dat zij sneller leren dan de concurrentie. Uiteraard zijn er hobbels te nemen, maar de uiteindelijke resultaten mogen er zijn.

Bekijk infographic