Whitepapers

Hoeveel keiharde euro's levert kennisontwikkeling op?

Met deze Whitepaper tonen we onomstotelijk aan hoeveel euro's kennisontwikkeling oplevert

Kennisontwikkeling van medewerkers is van groot belang voor elke onderneming. Dat zal iedereen onderschrijven, maar hoeveel leveren investeringen in kennisontwikkeling daadwerkelijk op? Met deze whitepaper tonen we onomstotelijk aan dat continu investeren in kennisontwikkeling niet alleen van strategische waarde is, maar dat het onderaan de streep ook loont – in keiharde euro’s.

Download nu de gratis whitepaper

Succesvolle organisaties investeren continu in kennis

Waarom iedere directie continue kennisontwikkeling bovenaan de strategische agenda moet zetten

Het gesprek over kennisontwikkeling binnen bedrijven blijft vaak beperkt tot de inhoud van trainingen. Er is zelden aandacht voor de onderliggende strategie en de gewenste leercultuur. Dat is jammer, want bedrijven die een strategische keuze maken voor kennisontwikkeling en continu leren omarmen, zijn aantoonbaar succesvoller en zullen in de toekomst het verschil maken.

Download deze gratis whitepaper

De snelle opmars van Continuous learning

Werven, boeien en inzetbaar houden van IT-professionals

Nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren van kennisontwikkeling. Snel veranderende technologie zorgt ervoor dat IT-professionals steeds meer en steeds sneller kennis tot zich moeten nemen. Gecombineerd met het feit dat de beroepsbevolking steeds meer bestaat uit kenniswerkers, zien organisaties zich geplaatst voor een interessante uitdaging: hoe bind en boei ik IT-professionals met Continuous learning en hoe blijven zij lang inzetbaar?

Download deze gratis whitepaper