MyCademy als Opleidingsintermediair

100% minder zorgen

Werken met MyCademy betekent geen zorgen meer rondom kennis en opleidingen binnen jullie organisatie en minder administratieve rompslomp. Heerlijk toch?

Wij geloven namelijk dat continue kennisontwikkeling alleen kan werken als het niet allerlei extra moeilijkheden oplevert. Nee, jullie leven moet er juist een stuk makkelijker op worden!

Wij nemen jullie zoveel mogelijk van deze zaken uit handen, zodat leren, maar ook het managen van kennis binnen jullie bedrijf, vooral leuk en makkelijk zijn.

Hoe kunnen we jullie helpen?

Leveranciersmanagement

Zaken waar je je niet langer druk over hoeft te maken

Om jullie personeel van de beste kennis te voorzien heb je de nieuwste trainingen nodig van de beste opleiders. Maar daar zelf achteraan (blijven) gaan kost je al gauw een belangrijk deel van je werkweek. Tijd die je in onze ogen beter kunt besteden. Een paar grote voordelen als wij het leveranciersmanagement regelen:

  • Je hoeft zelf niet op zoek naar de beste opleiders
  • Wij hebben namelijk goede afspraken met 120+ opleiders in allerlei sectoren (IT, Techniek, Finance, etc), zowel voor e-learning als klassikale trainingen
  • Goede afspraken betekent flinke inkoopkortingen
  • Wij zorgen dat het opleidingsaanbod continu vernieuwd en uitgebreid wordt
  • En we voegen alleen trainingen van hoge kwaliteit toe
  • Geharmoniseerde annuleringsvoorwaarden

Hoe helpen wij jullie nog meer?

Wij zien graag dat de implementatie en het continu blijven leren succesvol zijn. Daarom worden jullie bijgestaan door ons L&D Team en een persoonlijke consultant. Dat maakt een groot verschil:

  • Het L&D Team denkt met jullie mee als het gaat om trainingen, leerpaden, leerbudgetten en andere L&D vraagstukken
  • We helpen jullie graag om de hele organisatie mee te krijgen en het continu leren te stimuleren. We geven hiervoor advies en hebben zelfs complete communicatiekits klaarliggen
  • Samen met jullie kijken we hoe we het maximale uit het leerbudget kunnen halen. Dit zorgt voor directe besparingsmogelijkheden
  • We geven support aan alle gebruikers van het systeem

Samen met inkoopvoordeel zorgt dat ervoor dat de kosten van het platform snel terugverdiend zijn.

 

Bereken hier de kosten

Hoe helpt ons systeem jullie?

Naast alle handige functies van ons leerplatform en een goed gevulde contentbibliotheek waar jullie professionals écht iets aan hebben, zijn er nog een paar hulpmiddelen die we eruit willen lichten. We geloven dat deze jullie leven nog nét iets makkelijker gaan maken:

Goedkeuringsflows
Via ons leerplatform richt je heel makkelijk goedkeuringsflows in zodat het goedkeuren van opleidingsaanvragen eenvoudig en gecontroleerd gebeurd. Dat scheelt weer een hoop mailverkeer.

Studieovereenkomsten
Binnen de leeromgeving upload je studieovereenkomsten en kun je deze direct meenemen in het aanvraagproces.

Verzamelfacturen
Niemand zit te wachten op losse facturen. Alle opleidingskosten worden verzameld op 1 factuur per maand. Zo voorkom je versnippering van facturen en hoef je er maar 1 keer naar te kijken.

Alles gebeurt vanuit 1 systeem
Geen versnippering van kennis dus. Zo houd je het overzicht, bespaar je direct op opleidingsuitgaven en haal je meer uit het opleidingsbudget van je medewerkers.

Bekijk hier het feature overzicht

Afspraken met alle grote opleiders in Nederland