MyCademy als Opleidingsintermediair

De ideale opleidingsintermediair

Wij zijn dé opleidingsintermediair voor organisaties in Nederland. Bij ons draait alles om het stimuleren van kennisontwikkeling en het ontzorgen van organisatie om deze kennisontwikkeling vorm te geven.

Wij hebben namelijk een dekkend aanbod in Nederland en hebben ruim 140 klassikale opleiders in Nederland in ons portfolio zitten. Hier hebben wij unieke afspraken mee gemaakt en zo profiteer je direct van:

  • Standaard inkoopvoordeel (kortingen op klassikale trainingen)
  • Geharmoniseerde annuleringsvoorwaarden
  • Leveranciersmanagement nemen wij op ons
  • Alles vanuit één platform: zo voorkom je versnippering en daardoor minder kosten en meer zicht
  • Directe besparingsmogelijkheden door samenwerking met ons Klant Succes Team. Samen kijken we hoe we het maximale uit het leerbudget kunnen halen

Zo heb je duidelijkheid, structuur, bespaar je direct op opleidingsuitgaven en haal je meer uit het opleidingsbudget van je medewerkers.

Informatie aanvragen

Hulpvaardige features

Als opleidings intermediair hebben wij goed nagedacht bedrijven zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit heeft geresulteerd in veel hulpmiddelen die werk van jou of die van je medewerkers uit handen neemt of efficiënter maakt.

Goedkeuringsflows
Via ons leerplatform richt je zogenaamde goedkeuringsflows in zodat het goedkeuren van opleidingsaanvragen eenvoudig en gecontroleerd gebeurd.

Studieovereenkomsten
Binnen de leeromgeving upload je studieovereenkomsten en heb je de mogelijkheid om deze direct mee te nemen in het proces van aanvragen.

Verzamelfacturen
Alle opleidingskosten worden verzameld op 1 factuur per maand. Zo voorkom je versnippering van facturen.

Afspraken met alle bekende opleiders van Nederland