Het team achter MyCademy

Ons verhaal

Wij geloven dat nu en in de toekomst continue kennisontwikkeling doorslaggevend is voor blijvend succes. Daarom vinden wij het leuk dat jij ons óók LEERT kennen.

Wij vinden het gaaf om organisaties te helpen de stap te maken naar een continu lerende organisatie. Dit doen we met een hecht team van enthousiastelingen, waarin hard werken en een goeie dosis humor perfect in balans zijn.

Hieronder zie je de gezichten achter de gedreven professionals van MyCademy.

Patrick Kieviet

Directeur

Patrick is oprichter van MyCademy. Hij ademt dan ook continue kennisontwikkeling. Mist nooit met airsoften en op ons dartboard.

Mariwin Djaoen

Financiën en Administratie

Mariwin is hoofdverantwoordelijke voor onze financiën. Altijd vrolijk en gezellig, behalve als ze aan het kickboksen is.

Rutger Hertogh

Lead Backend Developer

Rutger is in de lead voor de ontwikkeling van ons Continuous Learning platform. Wordt aan de kust nogal eens gespot op een surfplank.

Nick van der Meij

Fullstack Developer

Nick is verantwoordelijk voor bijna iedere nieuwe functionaliteit die wij ontwikkelen. Springt voor de lol uit een goedwerkend vliegtuig.

Martine Broekman

Learning & Development expert

Martine zet zich in om samen met onze klanten het maximale uit leren & ontwikkelen halen. Wordt helemaal blij van uitdagende L&D vraagstukken.

Ellen Omvlee

Software QA Tester

Ellen is als tester het laatste station voordat de software naar onze gebruikers gaat. Klust in haar vrije tijd ijverig aan haar droomhuisje.

Daphne van Weelden

L&D professional voor klantsupport

Daphne staat onze klanten graag te woord en zoekt samen met hen naar oplossingen. Is niet vies van een lekker glas wijn.

Arjan de Knegt

Online Marketeer

Arjan regelt alle marketingzaken bij MyCademy. SEO, Ads, blogs, you name it! Is gek op koffie en kickboksen.

Nele Driesmans

L&D professional voor klantsupport

Nele verzorgt het leeraanbod en helpt graag klanten. In haar vrije tijd is ze edelsmid, moestuinier en wandelaar.

Mike van der Zijden

Fullstack Developer

Mike doet allerlei magic met code en API’s. Houdt van katten, bordspellen en miniatuur schilderen. Also.. Charmander is de beste starter Pokémon.

Jouw naam hier?

Bekijk vacatures

Bekijk vacatures

Wij houden van cijfers

32

Gemiddelde leeftijd

5

Aantal gevolgde trainingen per persoon per jaar

4-6

Koffie versus theedrinkers

4

Gesneuvelde tafeltennisballetjes dit jaar

In the long run, the only sustainable competitive advantage is your organization’s ability to learn faster than the competition

Peter Senge