Ons verhaal

Ons verhaal

Steeds meer bedrijven zien in dat Learning & Development een stoel aan de tafel verdient in het bepalen van de strategie. De krapper wordende arbeidsmarkt zorgt ervoor dat goede mensen steeds moeilijker te vinden zijn. Hierdoor verschuift de aandacht naar het welzijn en het opleiden van eigen mensen.

Groei bij je medewerkers

Zorgt voor groei van je bedrijf

Wij geloven dat Learning & Development een centrale rol moet spelen binnen elke organisatie, omdat de basis altijd begint bij mensen. Om concurrerend te blijven op de arbeidsmarkt en om voor te lopen op je concurrenten.

 

Een lerende organisatie is innovatiever, creatiever en productiever. Het zorgt voor meer werkgeluk en blije medewerkers.

Studieuren
3c model

Een effectieve L&D strategie

Makkelijker gezegd dan gedaan

Waarom we doen wat we doen

vector

Intensief samenwerken?

Dat is wat ons betreft de enige manier

Onze klanten krijgen, als onderdeel van de dienstverlening, toegang tot ons team van L&D specialisten. Zij werken vervolgens intensief samen met de klanten om, op basis van het 3C model en ons platform, de ontwikkeling van werknemers te stimuleren en optimaliseren.

Ondersteuning van HR
Verbeter je skills

En tenslotte..

Totale ontzorging op L&D gebied

Hoor het eens van een ander

img

 

Wij waren direct enthousiast over MyCademy. Er is een fijne, informele manier van samenwerken, waarbij snel schakelen en resultaten behalen centraal staan. Dat maakt dat we elkaar echt zien als partners; een gouden match.

Dankzij de samenwerking met MyCademy kunnen wij onze medewerkers het beste uit zichzelf laten halen. Het platform is erg gebruiksvriendelijk en biedt een uitgebreid passend aanbod cursussen aan.

Ik vind het bedrijf achter het platform nog belangrijker dan het platform zelf. Ik wil dat mijn mensen hun doelstellingen halen en het team van MyCademy deelt die ambitie. Als er iets is en ik pleeg één belletje, wordt het direct opgepakt.

Wil je eens van gedachten wisselen?

Over L&D strategie, het creëren van een leercultuur of iets anders? Plan snel een korte kennismaking en:

bottom arrow img2
form arrow klein