Een succesvol leerplatform in 4 stappen

Continue kennisontwikkeling stuwt je bedrijf naar ongekende hoogtes

Wij helpen organisaties structuur aan te brengen in de kennisontwikkeling van hun professionals. Met af en toe een losse training of opleiding is de weg naar de top lang en moeizaam. Toch zien we dit vaak bij bedrijven. En dat terwijl continue ontwikkeling van je medewerkers de enige manier is om de concurrentie voor te blijven. Wij helpen jullie aan de hand van een bewezen framework: het Continuous Learning 3C-model.

Succes in continue kennisontwikkeling bereik je immers door drie sleutelelementen met elkaar in balans te brengen: Culture, Capability en Commitment.

 

We gaan met elkaar in gesprek

Samen doelen stellen

Stap 1: inventarisatie

Als we van jullie groen licht hebben gekregen, dan willen we natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag! Samen kijken we wat jullie belangrijk vinden en waar jullie heen willen op het gebied van kennisontwikkeling. Hiermee gaan we aan de slag en stellen we een concreet plan op.

We zorgen er samen voor dat er commitment is vanuit alle lagen in de organisatie en we helpen, op basis van onze ervaring en best practices, interne afspraken te maken en vast te leggen.

Stap 2: snelle implementatie

Binnen 2 weken ready to use

Want we snappen dat jullie ook snel aan de slag willen. Aan de hand van de uitgevoerde analyse kijken we samen hoe we jullie interne academy het beste kunnen inrichten. De nadruk ligt hierbij op gebruiksgemak en snelle interne processen.

Ook zorgen we dat de academy volledig in jullie kleuren is en een eigen logo en naam bevat.

Organisatie en managementstructuur

Verder richten we jullie organisatie- en managementstructuur in het systeem in. Zo hebben jullie maximale controle en zien managers informatie die alleen van toepassing is op zijn of haar team.

Gewenste leervormen

Samen kijken we ook welke leervormen gewenst zijn. Willen jullie vooral gebruik maken van e-learning? Dan krijg je toegang tot onze Learning Market Place. Hier vind je duizenden online trainingen, micro learnings, e-books, etc voor allerlei vakgebieden. Is er behoefte aan klassikale trainingen? Dan heb je de keuze uit onze 120+ klassikale opleidingspartners. Zo zijn wij de ideale opleidingsintermediair voor jullie organisatie.

Stap 3: jullie kunnen aan de slag

Ingerichte kennisbibliotheek en LMS

Stap 3: jullie kunnen aan de slag

Jullie academy is ingericht en klaar voor gebruik. Het MyCademy LMS en ons volledige kennisaanbod staan tot jullie beschikking.

Je hebt nu:

 • Een state-of-the-art academy, in jullie eigen huisstijl
 • Met jullie organisatie en managementstructuur
 • Inkoopvoordeel door ons als opleidingsintermediair
 • Leerpaden gericht op leerdoelen van jullie medewerkers
 • Toegang tot 9.000+ vakinhoudelijke e-learnings en klassikale trainingen
 • De mogelijkheid om eigen e-learning te uploaden
 • Geen losse facturen, wij zorgen voor één verzamelfactuur
 • Uitgebreide onboarding voor zowel medewerker als leidinggevenden

Stap 4: Continu leren en evalueren

Nu gaat het pas echt beginnen...

Dit is waar het voor ons écht begint en waar je profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van continue kennisontwikkeling. Onze L&D professionals begeleiden je en zorgen dat je het maximale rendement uit de kennisontwikkeling van je medewerkers haalt.

Het L&D Team van MyCademy helpt je graag met:

 • Inhoudelijke advisering bij leertrajecten
 • Bewaken van afspraken, zoals gestelde KPI’s
 • Advies & coaching om je medewerkers gemotiveerd te houden
 • Optimaal gebruik maken van het Continuous Learning platform
 • Beantwoorden van gebruikersvragen

Maar we zetten graag nog een stap extra…

Opleidingsbudget efficiënter inzetten

Onze L&D professional kijkt samen met jullie hoe we het beschikbare opleidingsbudget efficiënter in kunnen zetten. En dit gaat verder dan alleen afgesproken kortingen met andere opleiders.

De grootste winst behalen we door slim te kijken hoe trainingen worden ingezet. Zijn er bijvoorbeeld jaarplannen die inzicht geven in de opleidingsbehoefte? En wordt deze behoefte wel efficiënt vervuld?

Kun je bijvoorbeeld niet beter kiezen voor een incompany training i.p.v. meerdere externe trainingen? En misschien kun je juist e-learning inzetten voor kennis die nu opgehaald wordt via klassikale trainingen?

Door met elkaar in contact te blijven en te verbeteren zorgen we dat continue kennisontwikkeling blijft leven binnen je organisatie.