Kennisontwikkeling Echt Succesvol Maken

Continue kennisontwikkeling stuwt je bedrijf naar ongekende hoogtes

Wij helpen organisaties de kennisontwikkeling voor hun professionals te vereenvoudigen en te professionaliseren. Zo zijn deze organisaties verzekerd van een langdurige betrouwbare invulling van hun kennisbehoefte en worden hun medewerkers gefaciliteerd in het continu bezig zijn met hun kennisontwikkeling. Dit doen wij via een bewezen framework. Dit framework noemen we het Continuous Learning 3C-model.

Succes in continue kennisontwikkeling bereik je immers door drie sleutelelementen met elkaar in balans te brengen: Culture, Capability en Commitment.

 

We gaan met elkaar in gesprek

Samen doelen stellen

Samen kijken we wat jullie belangrijk vinden en waar jullie heen willen op het gebied van kennisontwikkeling. Op basis van ons Continuous Learning 3C-model gaan we vervolgens aan de slag en stellen we een concreet plan op.

Uiteindelijk zorgen we er samen voor dat er commitment is vanuit alle lagen binnen de organisatie en helpen wij op basis van onze jarenlange ervaring en best practices om interne afspraken te maken en vast te leggen.

We gaan aan de slag

Aanpak op maat

Aan de hand van de analyse die is uitgevoerd bekijken we samen hoe we de academy in kunnen richten. Je krijgt als klant een state-of-the-art interne academy die geroemd wordt om zijn compleetheid. De nadruk ligt hierbij op gebruiksgemak en ontzorging.

Zo krijg je een omgeving die volledig in jullie kleuren is en een eigen logo en naam bevat.

Organisatie en managementstructuur

Maar dat is niet het enige, want we richten namelijk ook een organisatie- en managementstructuur in. Zo hebben jullie maximale controle en zien managers informatie die alleen van toepassing is op zijn of haar team.

Gewenste leervormen

Samen kijken we ook welke leervormen gewenst zijn. Hebben jullie een organisatie waar met name gebruik wordt gemaakt van e-learning, dan maak je gebruik van onze e-learning marktplaats. Is er behoefte aan één of twee trainingen per jaar? Dan heb je de keuze uit onze 120 klassikale opleidingspartners. Zo zijn wij de ideale opleidings- intermediair voor jullie organisatie.

Vele voordelen van een academy op maat

 • In je eigen huisstijl
 • Organisatie en managementstructuur
 • Opleidingsintermediair
 • Leerpaden gericht op leerdoelen medewerkers
 • Mogelijkheid tot het boeken van trainingen bij opleidingspartners
 • Eigen e-learning uploaden
 • Geen losse facturen, wij zorgen voor de verzamelfactuur
 • Uitgebreide onboarding voor zowel medewerker als leidinggevenden

Nu gaat het echt beginnen...

Continu leren en evalueren

Dit is de stap waar het voor ons écht begint en waar je profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van continue kennisontwikkeling. Met onze L&D professionals begeleiden we je en zorgen we dat je het maximale rendement uit de kennisontwikkeling van je medewerkers haalt.

Het Klant Succes Team van MyCademy helpt je hier graag bij. Zo staan zij garant voor:

 • Inhoudelijke advisering leertrajecten
 • Bewaken van afspraken zoals gestelde KPI’s
 • Advies & coaching om motivatie van medewerkers op pijl te houden
 • Optimaliseren gebruik van het Continuous Learning platform

Maar we zetten graag nog een stap extra…

Opleidingsbudget efficiënter inzetten

Samen met onze L&D professional kijken we naar hoe we het beschikbare opleidingsbudget efficiënter in kunnen zetten. En dit gaat verder dan alleen afgesproken kortingen met andere opleiders.

De grootste winst zit hem in het slim kijken naar hoe de trainingen worden ingezet. Zijn er bijvoorbeeld jaarplannen die de opleidingsbehoefte inzichtelijk maken? En wordt deze opleidingsbehoefte wel efficiënt ingezet?

Is het bijvoorbeeld niet verstandiger om te kiezen voor een incompany training i.p.v. meerdere klassikale externe trainingen? En kan je misschien juist e-learning inzetten voor kennis die nu opgehaald wordt via klassikale trainingen?

Door met elkaar in contact te blijven, afspraken te maken en te verbeteren zijn we samen continu bezig met het efficiënt borgen van continue kennisontwikkeling binnen je organisatie.