Klantcases

Wat zeggen onze klanten

Succesverhaal BlueDutch

BlueDutch brengt organisaties en IT-professionals samen. Het onderscheidend vermogen? Betrokkenheid. Bij de klant én bij de eigen professionals. Dat noemen ze Personal IT bij BlueDutch. In dit succesverhaal vertelt Patrick Bosch hoe een slim leerplatform als dat van MyCademy daarbij helpt.

Succesverhaal QISS IT

IT-detacheerder QISS IT investeert voortdurend in de ontwikkeling van hun professionals. Door te kiezen voor het leerplatform van MyCademy maakt het bedrijf een belangrijke stap richting de toekomst door continu leren nog hoger op de agenda te zetten.

Best practice InWork

InWork is specialist in IT-detachering, outsourcing, co-sourcing en consultancy en heeft meer dan 850 IT- en technische professionals in dienst. Het IT-opleidingsplatform van MyCademy is werkplekonafhankelijk en wordt medewerkers aangeboden binnen een eigen InWork-omgeving. Initieel werd gestart met 500 medewerkers en inmiddels hebben alle medewerkers toegang tot het opleidingsplatform.

Klantcase SDU

Uitgever Sdu was geïnteresseerd in het opleidingsaanbod van MyCademy, maar wist niet hoe medewerkers hun eigen verantwoordelijkheid zouden oppakken. Een pilot van een half jaar bood uitkomst. Inmiddels is duidelijk dat de proefperiode een succes was: ‘Het is zo’n aantrekkelijke vorm van leren dat onze mensen er ook thuis mee aan de slag gaan.’

Klantcase IeTee solutions

IT-dienstverlener IeTee Solutions uit Oosterhout heeft na enige omzwervingen de opleidingen van medewerkers bij MyCademy ondergebracht. Het platform van MyCademy biedt medewerkers

veel mogelijkheden, maar ook IeTee als geheel profiteert: “De inzetbaarheid wordt groter naarmate iemand beter is opgeleid.”

Boek snel een demo

Wij zijn natuurlijk enthousiast en vertellen je graag álles over ons platform en wat we voor jullie kunnen betekenen 😃. Plan snel een korte demo met mijn collega Luc en:

bottom arrow img2
form arrow klein