Ons Continuous Learning platform

Wil je ons platform zelf bekijken?

Omdat wij er van overtuigd zijn dat zien beleven is, geven we je graag demo toegang tot ons platform.

Demo toegang aanvragen

Duidelijk overzicht

Alles bereikbaar binnen enkele klikken

Ons leerplatform is zo ingericht dat alles binnen enkele klikken bereikbaar is. Zo krijgt iedere gebruiker de beschikking over slimme dashboards met uitgebreide informatie (voortgang). Toch iets onduidelijk op de pagina? Dan start je een korte rondleiding of bekijk je onze tooltips.

Persoonlijke academy

Iedere organisatie zijn eigen continu leren academy

Iedere organisatie heeft de mogelijkheid om een academy te krijgen in de eigen look & feel. Deze richt je in op basis van eigen behoeften. Zo kan je eigen leermiddelen toevoegen, maak je leerpaden voor jouw organisatie, maak je een eigen organisatiestructuur etc.

Maak leerpaden aan

Stippel leerpaden uit en studeer richting een doel

Maak leerpaden aan, of maak gebruik van bestaande leerpaden. Leerpaden kunnen bestaan uit diverse onderdelen zoals trainingen, e-books, losse video’s, externe content en meer. Stel per onderdeel een einddatum in en stippel het pad naar succes uit.

Uitgebreide voortgangsinformatie

Dashboards met voortgangsinformatie en rapportages aanmaken

Binnen ons platform heb je de mogelijkheid om uitgebreide voortgangsinformatie in te zien. Medewerkers zien de voortgang van zichzelf, terwijl een manager inzicht krijgt in zijn of haar hele team. Wie presteert het beste? Hoe scoort je team op een bepaalde training? Wanneer heeft de medewerker voor het laatst ingelogd? Dit en veel meer is te zien binnen onze rapportage tooling.

Community

Uitgebreide mogelijkheden om in contact te komen met de community

Binnen ons platform heb je de mogelijkheid om in contact te komen met de community of bijvoorbeeld alleen medewerkers van jouw organisatie. Zo kan je real-time chatten met medecursisten of stel je inhoudelijke vragen over een cursus aan de rest van de community.

Slimme zoekfunctionaliteit

Doorzoek ons volledige kennisaanbod

Honderden trainingen, tienduizenden video’s en e-books, leerpaden en andere kennisbronnen zijn volledig doorzoekbaar met handige filteropties. Met onze slimme zoekfunctionaliteit heb je binnen een fractie van een seconde de beschikking over de juiste kennis.

Stimulatie om te leren

We helpen je te blijven studeren

Door slimme notificaties en behulpzame reminders zorgen we ervoor dat je aan het leren blijft en leerdoelen gehaald worden.

Kennissessies aanmaken en beheren

Maak kennissessies aan en laat medewerkers zich hier op inschrijven

Maak eigen kennissessies aan voor je medewerkers die je vervolgens kunt uitnodigen om hier op in te schrijven. Tevens is het mogelijk om:

  • Aanwezigheid te beheren
  • Een kennissessie toe te voegen aan een leerpad
  • Meerdere data voor één kennissessie in te plannen
  • Studenten/medewerkers uit te nodigen
  • Minimale en maximale groepsgrootte aan te geven