Ons Continuous Learning platform

Meest complete platform voor IT professionals van dit moment

Met ons complete LMS inclusief volledig ingerichte IT academy krijg je een omgeving die kennisontwikkeling maximaal stimuleert. Kennis wordt op verschillende manieren aangeboden waardoor er altijd een vorm is die aansluit bij de leervoorkeur van de individuele medewerker.

Medewerkers krijgen...

…toegang tot het meest complete IT aanbod dat er is:

 • Klassikale (blended) trainingen: 3.000+
 • Online trainingen: 700+
 • Virtuele labs: 80+
 • Proefexamens: 100+
 • E-books: 9.500+
 • Boeksamenvattingen: 1000+
 • Micro-learnings: 45.000+
 • Luisterboeken: 1000+
 • Live Expert Kennissessies (Bootcamps)
 • Docent support bij belangrijkste IT examens

Wil je ons platform zelf bekijken?

Omdat wij er van overtuigd zijn dat zien beleven is, geven we je graag demo toegang tot ons platform.

Demo toegang aanvragen

Managed Academy

Geen zorgen meer om de kwaliteit

Je krijgt toegang tot een volledig managed academy. Dit wil zeggen dat wij zorg dragen voor de compleetheid en de kwaliteit van de academy. Je hoeft je dus niet meer druk te maken of de laatste trainingen wel beschikbaar zijn en of de kwaliteit wel goed is. Wij ontzorgen je hier helemaal in.

Duidelijk overzicht

Alles bereikbaar binnen enkele klikken

Snel en simpel toegang tot alles. Ons leerplatform is zo ingericht dat alles binnen enkele klikken bereikbaar is. Iedere gebruiker krijgt de beschikking over slimme dashboards met uitgebreide informatie (voortgang). Toch iets onduidelijk op de pagina? Dan start je een korte rondleiding of bekijk je onze tooltips.

Persoonlijke academy

Iedere organisatie zijn eigen academy

Geef medewerkers het vertrouwde gevoel van je eigen organisatie. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een academy te krijgen in je eigen huisstijl. Deze richt je in op basis van je eigen wensen. Zo kan je eigen leermiddelen toevoegen, maak je leerpaden of kennissessies aan voor je organisatie, richt je een eigen organisatiestructuur in, etc.

Leerpaden aanmaken

Stippel leerpaden uit en behaal leerdoelen

Met een leerpad stippel je een duidelijk en doelgericht pad naar succes uit. Cursussen (of andere leermiddelen) staan niet meer verspreid, maar zijn te vinden in één handig overzicht inclusief gestelde deadlines. Leerpaden kunnen voortkomen uit de individuele ontwikkelbehoefte maar kunnen ook gebaseerd zijn op ontwikkeldoelstellingen van de organisatie.

Uitgebreide voortgangsinformatie

Dashboards met voortgangsinformatie en rapportages aanmaken

Binnen ons platform heb je de mogelijkheid om uitgebreide voortgangsinformatie in te zien. Medewerkers zien de voortgang van zichzelf, terwijl een manager inzicht krijgt in zijn of haar hele team. Met de rapportages breng je o.a. eenvoudig het aantal studie-uren in kaart, wanneer medewerkers voor het laatst zijn ingelogd en de individuele voortgang per cursus.

Community

Uitgebreide mogelijkheden om in contact te komen met de community

Binnen ons platform heb je de mogelijkheid om in contact te komen met de community of bijvoorbeeld alleen met medewerkers van je organisatie. Zo kun je real-time chatten met medecursisten of stel je inhoudelijke vragen over een cursus aan de rest van de community.

Slimme zoekfunctionaliteit

Doorzoek ons volledige kennisaanbod

Honderden trainingen, tienduizenden video’s en e-books, leerpaden en andere kennisbronnen zijn volledig doorzoekbaar met handige filteropties. Met onze slimme zoekfunctionaliteit heb je binnen een fractie van een seconde de beschikking over de juiste kennis.

Stimulatie om te leren

We helpen je te blijven studeren

Door slimme notificaties en behulpzame reminders zorgen we ervoor dat je aan het leren blijft en dat je leerdoelen gehaald worden. Wil je deze niet ontvangen? Dan zetten we deze gewoon voor je uit.

Kennissessies aanmaken en beheren

Maak kennissessies aan en laat medewerkers zich hierop inschrijven

Hoe stimuleer je dat collega’s kennis met elkaar delen? Dit doe je door het organiseren van kennissessies! Je maakt kennissessies aan voor je medewerkers die je vervolgens uitnodigt om hier op in te schrijven. Of je stimuleert je mensen om zelf kennissessies te organiseren. Het is mogelijk om:

 • Aanwezigheid te beheren
 • Een kennissessie toe te voegen aan een leerpad
 • Meerdere data voor één kennissessie in te plannen
 • Studenten/medewerkers uit te nodigen
 • Minimale en maximale groepsgrootte aan te geven