Het MyCademy leerplatform

Meest complete platform voor medewerkers van dit moment

Traditionele LMS’en zijn vaak gedrochten van systemen. Wij hebben hier dé oplossing voor: een eenvoudig in gebruik en snel in te zetten LMS voor al je medewerkers.

Met ons complete LMS krijg je een omgeving die kennisontwikkeling maximaal stimuleert. De kennisontwikkeling van je organisatie wordt op één plek vastgelegd, gemonitord en gebruikers worden gestimuleerd de regie te nemen over hun ontwikkeling.

MyCademy LMS

Wil je ons platform zelf bekijken?

Omdat wij er van overtuigd zijn dat zien beleven is, geven we je graag demo toegang tot ons platform.

Demo toegang aanvragen

Managed Academy

Geen zorgen meer om de kwaliteit

Je krijgt toegang tot een volledig managed academy. Dit wil zeggen dat wij zorg dragen voor de compleetheid en de kwaliteit van de academy. Je hoeft je dus niet meer druk te maken of de laatste trainingen wel beschikbaar zijn en of de kwaliteit wel goed is. Wij ontzorgen je hier helemaal in.

Leerpaden aanmaken

Stippel leerpaden uit en behaal leerdoelen

Met een leerpad stippel je een duidelijk en doelgericht pad naar succes uit. Trainingen (of andere leermiddelen) staan niet meer verspreid, maar zijn te vinden in één handig overzicht inclusief gestelde deadlines. Leerpaden kunnen voortkomen uit de individuele ontwikkelbehoefte maar kunnen ook gebaseerd zijn op ontwikkeldoelstellingen van de organisatie of op functiegerichte ontwikkelpaden.

Kennissessies aanmaken en beheren

Maak kennissessies aan en laat medewerkers zich hierop inschrijven

Hoe stimuleer je dat collega’s kennis met elkaar delen? Dit doe je door het organiseren van kennissessies! Je maakt kennissessies aan voor je medewerkers die je vervolgens uitnodigt om hier op in te schrijven. Of je stimuleert je mensen om zelf kennissessies te organiseren. Het is mogelijk om:

  • Aanwezigheid te beheren
  • Een kennissessie toe te voegen aan een leerpad
  • Meerdere data voor één kennissessie in te plannen
  • Studenten/medewerkers uit te nodigen
  • Minimale en maximale groepsgrootte aan te geven

Stimulatie om te leren

We helpen je te blijven studeren

Door slimme notificaties en behulpzame reminders zorgen we ervoor dat je aan het leren blijft en dat je leerdoelen gehaald worden. Hiermee houden wij voor jullie de focus op continue ontwikkeling.

Persoonlijke academy

Iedere organisatie zijn eigen academy

Geef medewerkers het vertrouwde gevoel van je eigen organisatie. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een academy te krijgen in je eigen huisstijl. Deze richt je in op basis van je eigen wensen. Zo kan je eigen leermiddelen toevoegen, maak je leerpaden of kennissessies aan voor je organisatie, richt je een eigen organisatiestructuur in, etc.

Eenvoudig in gebruik

Alles bereikbaar binnen enkele klikken

Snel en simpel toegang tot alles. Ons leerplatform is zo ingericht dat alles binnen enkele klikken bereikbaar is. Iedere gebruiker krijgt de beschikking over slimme dashboards met uitgebreide informatie (voortgang). Daarnaast ondersteunen we gebruikers met het delen van best practices en tips om het optimale uit ons leerplatform te halen.

Uitgebreide voortgangsinformatie

Dashboards met voortgangsinformatie en rapportages aanmaken

Binnen ons platform heb je de mogelijkheid om uitgebreide voortgangsinformatie in te zien. Medewerkers zien de voortgang van zichzelf, terwijl een manager inzicht krijgt in zijn of haar hele team. Met de rapportages breng je o.a. eenvoudig het aantal studie-uren in kaart, wanneer medewerkers voor het laatst zijn ingelogd en de individuele voortgang per cursus.

Community

Uitgebreide mogelijkheden om in contact te komen met de community

Binnen ons platform heb je de mogelijkheid om in contact te komen met de community , deze community kan bestaan uit de medewerkers van jouw organisatie of nog breder alle gebruikers op het leerplatform. Zo chat je real-time met medecursisten of stel je inhoudelijke vragen over een cursus aan de rest van de community.

Slimme zoekfunctionaliteit

Doorzoek ons volledige kennisaanbod

Honderden trainingen, tienduizenden video’s en e-books, leerpaden en andere kennisbronnen zijn snel te vinden met de aanwezige handige filteropties. Met onze slimme zoekfunctionaliteit heb je binnen een fractie van een seconde de beschikking over de juiste kennis.

E-learning Market Place

Duizenden e-learning modules te vinden via het leerplatform

Via onze e-learning market place zoek je eenvoudig naar de juiste trainingen, virtuele labs, proefexamens, micro learnings, luisterboeken, bootcamps en nog veel meer! Je maakt bijvoorbeeld gebruik van losse afname of van complete bibliotheken die je in abonnementsvorm kunt afnemen. Je profiteert van de door ons met zorg samengestelde content, zodat jij zeker bent van kwalitatief goed lesmateriaal.

Opleidingsintermediair

Keuze uit ruim 120 klassikale opleiders

Via ons leerplatform heb je de mogelijkheid om direct trainingen te boeken bij ruim 120 aangesloten klassikale opleiders. Cursisten kunnen zich direct inschrijven of eerst goedkeuring vragen aan hun leidinggevende. Door de trainingen via ons te boeken profiteert u vaak ook van mooie kortingen.