Gratis MyCademy Lite leeromgeving

Zodat medewerkers thuis kunnen werken aan hun kennis

De maatregelen tegen het coronavirus zorgen ervoor dat veel medewerkers thuis werken of thuis komen te zitten. Om ervoor te zorgen dat de kennisontwikkeling van je medewerkers niet opeens stopt, stelt MyCademy tot 1 augustus 2020 het leerplatform gratis ter beschikking.

 

Thuis leren faciliteren

Nu het volgen van opleidingen en trainingen bij veel medewerkers op afstand zal gebeuren wil je wel grip houden op de voortgang. Het MyCademy platform biedt je overzicht helpt je het ‘op afstand leren’ te faciliteren voor je medewerkers. Zij kunnen in een online catalogus kiezen uit 4.000+ trainingen en deze aanvragen bij hun managers. De training ‘Leidinggeven aan virtuele teams’ is voor managers en teamleiders gratis te volgen. Verder ontvang je 10% korting op alle andere e-learning trainingen om je goed op weg te helpen.

*Let op: het gaat om tijdelijk gratis toegang en gebruik van het MyCademy leerplatform. De kosten van de gevolgde trainingen worden wel gefactureerd (deze prijzen worden bepaald door de opleidingsaanbieders).

Het voordeel voor (HR-)managers is dat het ze zelf geen tijd en energie hoeft te kosten. Het platform biedt via de E-learning Market Place de keuze uit 4.000+ trainingen zonder dat je afspraken hoeft te maken met alle individuele aanbieders van online trainingen. Doordat je vanuit één platform werkt houdt je eenvoudig overzicht en 100% grip op de vorderingen van je mensen. Ook als ze bijvoorbeeld trainingen moeten volgen wegens werktijdverkorting.

 

4.000+ trainingen beschikbaar

Het platform is voorzien van een E-learning Market Place met verschillende aanbieders op het gebied van:

  • Management en leiderschap, met onderwerpen als ‘Hoe zet je een remote team op’ en ‘Leidinggeven in tijden van crisis’
  • Tools voor samenwerking, op afstand werken en andere digitale skills (erg handig als je met je hele organisatie thuiswerkt)
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Vakinhoudelijk trainingen voor IT, Techniek en Bouw

Bestaande uit meer dan 40.000 video’s en meer dan 8.000 uur aan leermiddelen.

 

Aanvragen

Vul hiernaast het formulier in vraag een gratis account aan. Wat gebeurt er daarna?

  1. Je ontvangt van ons een bevestiging
  2. We vragen je daarin om een logo en de namen van de gewenste gebruikers
  3. Je kunt binnen twee werkdagen aan de slag

 

Vraag gratis MyCademy account aan