Kenneth Smit Direct nieuwe opleider op het MyCademy platform

Opleider Kenneth Smit Direct en MyCademy zijn de samenwerking aangegaan. Kenneth Smit Direct is een belangrijke speler op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en sales- en managementtrainingen en mag niet ontbreken in onze catalogus. Praktisch betekent dit dat MyCademy gebruikers de cursussen van Kenneth Smit Direct inmiddels al kunnen volgen via ons platform (uiteraard afhankelijk van rechtenniveau of abonnement).

We zijn van beide kanten erg blij met de nieuwe samenwerking en hopen zo onze gebruikers nog beter van dienst te kunnen zijn!

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

Bouwen aan een breed opleidingsaanbod – 100% divers

MyCademy werkt continu aan het uitbreiden van het kennisaanbod. Steeds meer opleidingsaanbieders sluiten zich bij ons aan, waardoor we een zeer diverse kennisbibliotheek kunnen aanbieden aan onze klanten. Zo sloten de volgende opleiders zich recent bij ons aan:

  • The Lean Six Sigma Company is een belangrijke aanbieder van Lean Six Sigma trainingen en internationaal erkende certificaten.
  • Plusport heeft een groot aanbod aan veiligheidstrainingen voor het bedrijfsleven, zoals de bouw en installatietechniek. Daarnaast hebben zij ook algemenere trainingen, zoals BHV en reanimatie.

Meer over ons kennisaanbod

Gerelateerde artikelen