Zo vind je wel de tijd en energie voor kennisontwikkeling

Als je kiest voor een carrière in Human Resources, is de kans groot dat je doet omdat je iets wilt betekenen voor de mensen in een bedrijf. Je kunt je goed inleven in anderen, kunt op situaties inspelen en zoekt steeds verbinding met iedereen binnen het bedrijf, zo schreven we al eerder. In de praktijk heb je vaak te maken met allerlei administratieve rompslomp en gedoe, waardoor je steeds minder tijd overhoudt voor je kerntaken. En dan moet je je ook nog eens druk maken om kennisontwikkeling.

Boeien en binden

Een aantrekkelijke werkgever investeert in het boeien en binden van zijn personeel. Een breed opleidingsaanbod helpt daarbij. Maar als HR-manager zie je natuurlijk de bui al hangen. Wie mag bijhouden wie welke training doet? Wie moet ervoor zorgen dat de contracten en afspraken met nieuwe opleidingsaanbieders geregeld worden? En wie zorgt dat er grip is op de vorderingen van de medewerkers? Hoe graag je ook bij wilt dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en hoe goed je ook weet dat groei van de medewerkers betekent dat ook het bedrijf groeit, je hebt er simpelweg de tijd niet voor.

Weg met beren

Door te kiezen voor een goed, volwassen leerplatform kun je afrekenen met deze beren op de weg. Niet alleen bespaar je op die manier tijd en hoef je zelf het wiel niet uit te vinden, het stelt je ook in staat om te focussen op waar jij goed in bent. Bovendien kan een flexibele leeromgeving verschillende leervormen faciliteren. Zo kun je ook in economisch wat mindere tijden zorgen dat je mensen kunnen blijven leren, door over te schakelen op bijvoorbeeld e-learning en interne – online – kennissessies. De kosten hiervan liggen doorgaans ook een stuk lager.

MyCademy-leerplatform

Het MyCademy-platform biedt via de Learning Market Place de keuze uit 4.000+ trainingen zonder dat je afspraken hoeft te maken met alle individuele aanbieders van online trainingen. Ons leerplatform is zo ingericht dat alles binnen enkele klikken bereikbaar is. Iedere gebruiker krijgt de beschikking over slimme dashboards met uitgebreide informatie over de voortgang – van jezelf of van je team, en met een leerpad stippel je een duidelijk en doelgericht pad naar succes uit.

Nieuwsgierigheid gewekt?

Wil je meer weten over het LMS systeem of heb je vragen over ons kennisaanbod of onze services? We horen het graag!

Neem contact op of vraag een demo aan

Gerelateerde artikelen